Fred hviler over Vesterbro

Vi har vinket farvel til svigermekanikken, som nu er på vej mod færgen. Det har været nogle dejlige dage, hvor der er blevet snakket, grinet, spist og hygget. De var vist godt tilfredse med weekendens oplevelser, og det var vi også.
I dag fik vi “skypet” med både Kjærstens højgravide søster, og hans nybagte tvillingefar-bror. Vi er sidst i “føde-kæden”, men svigermor når da inden sommeren er omme, at være blevet bedstemor til fire. Man skal passe på med at gå og efterlyse børnebørn 😉

Nu sidder Kjærsten med stængerne oppe, i sofaneseren og ser en film. Katten og jeg, feder den i sengen. Vi har planer om at ta’ os en morfar – måske man sku’ stile efter en to timers af slagsen. Hov! – Katten er allerede startet, jeg må hellere se at komme i gang.

6 comments
    1. Man kan kun være misundelig, på de små missebasser 🙂 Jeg gør virkelig mit bedste, for at matche hendes dovenhed, når vi sover til middag – man kommer dog aldrig helt op på hendes niveau 😉

  1. Ååhhh – din bedårende kat… 🙂 Jeg elsker at se billeder af den. Er den stadig interesseret i at lege med musespillet?
    Det har også taget på den, at have familiebesøg. Håber, I fik jer en god, lang morfar begge to 🙂

    1. Ihh, jamen hun er jo dejlig 🙂

      Hun er stadig vild med spillet, og man kan se hende tænke “DØØØØ MUSSEEEE”, når hun kæmper for at fange den. Af og til, blir’ hun så ivrig, at hun falder ned fra sofaen 😉 Godt klaret for en dame på snart 16.

      Vi sov et par timer, det var dejligt.

      Rigtig god mandag, Lone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om