2 In mig

Regnvejrsdag i april

Kroppen er blevet bøjet og strukket igennem, til yoga. Nu er der varm te i koppen, og et par rugbrødsmadder er blevet indtaget. Appetitten er stor for tiden. Regnen slår på ruden, og mit hår er stadig fugtigt efter cykelturen hjem.

Nu er der tid til et par timers læsning, sovning eller tv… jeg har ikke helt besluttet mig endnu. Kjærsten kommer hjem til aftensmad, og menuen står på tacos med masser af grønt. Kødet er friskhakket fra svigermors kødkvæg. Da de var herovre, fyldte hun vores fryser med nyslagtet okse i alle afskygninger. Skønt.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rejen (Annemarie)
  tirsdag 5. april 2011 at 15:08

  uhmm tacos det smager godt…Fine farver du har fået i krøllerne…;-D

  • Reply
   Therese
   tirsdag 5. april 2011 at 15:15

   Det smager rigtig godt, og er en god måde at få tømt ud i grøntsagsskufferne synes jeg 🙂

   Tak for krølleord 🙂

  Leave a Reply