Mission Im….talien

20110407-105715.jpg

På flimmeren vises der “Mission Impossible 3”. Gang i den, med action og brag.
Med smukke billeder fra Italien, og temperamentsfyldte gloser på klingende italiensk, fik mine tanker frit løb…ned til sol og varme. Ned til det smukke Toscana, hvor vinen flyder, honningen er sød, æslerne græsser og nætterne er lune.
Det blir’ af gode grunde ikke denne sommer, vi smutter ned til mit favoritland, men måske næste år. Så er mit ønske at vores lille familie, smutter på bondegårdsferie, sammen med min søster og hendes lille familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere