6 In mig

Host host…

Tjekkede konto, og fik chok over at der stod ret meget mindre end jeg havde regnet med…. Gik posteringer igennem, og kunne se synderen. Babyudstyrswebshops og andet internethandel…..

Har faktisk to vinduer åbent, til nogle darjlige webshops….tænkte at det jo var smart at hamstre øko-uld-ammeindlæg, når der nu var 10% samt solcreme og ansigtspleje … må hellere lukke vinduerne, hurtigt.

Lissom at rive et plaster af, er det næsten smertefrit…. host host…..av.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Rejen (Annemarie)
  mandag 11. april 2011 at 08:52

  Man kan hurtigt komme til at bruge for mange penge når man shopper på nettet…Æv..;-(

  • Reply
   Therese
   mandag 11. april 2011 at 08:53

   Yeps, det er værre end “på beløbet”, for så snart man har lukket vinduet, er det meget let at glemme man har handlet – før pakken dukker op 😉

 • Reply
  Vevika
  mandag 11. april 2011 at 09:50

  Lige en hurtig kommentar inden du køber dig fattig i øko-uld ammeindlæg. Jeg kunne ikke bruge uld, de sad fast i sårene og gjorde kun ondt værre, så jeg var nød til at bruge ensgangs. Derfor venter jeg denne gang med at købe uld til jeg ved, hvordan det hele kommer til at gå.

  • Reply
   Therese
   mandag 11. april 2011 at 09:52

   Tak, for tippet, Vevika 🙂 Dem jeg har købt før, har silke på den ene side, og det hænger ikke fast. Udover det, tænker jeg på at ha’ engangs indenunder, så dem i uld mere har en varmende funktion.

   Men rart at vide at jeg måske lige skal vente med dem der kun består af uld 🙂

 • Reply
  Annette
  mandag 11. april 2011 at 10:00

  Erfaringerne er jo lige så forskellige, som vi mennesker er det… Selvom det efterhånden er nogle år siden, pipper jeg lige, at jeg var enormt glad for mine uldindlæg – og har ladet mig fortælle, at engangsindlæg havde tendens til at lukke for lufttilførslen og derfor forringe helingen. Men meget kan jo være sket siden dengang ;o)

  Men det er altid noget øv, når dankortet har brændt sig for varmt! Modsat kan der for mig godt gå sport i at undgå at bruge penge, tænke over, hvad jeg virkelig-virkelig behøver og føle en vis tilfredsstillelse ved at holde kortet i ro.

  • Reply
   Therese
   mandag 11. april 2011 at 10:24

   Tak for pippet 🙂
   Ja, jeg ved jo ikke meget endnu, men jeg synes det virker mest fornuftigt med dem i uld/silke, netop fordi huden ikke så godt kan ånde i engangsindlæg. Hmm, jeg må prøve mig frem 🙂

   Nej, det er ærgerligt når man nu liiiige synes der var mere man manglede. Har heller ikke rigtig prøvet det at forsøge at bruge så lidt som muligt… måske sku’ man 😉

  Leave a Reply