Årgangsmøde

“Årgangssardinerne”, mødtes på et hyggeligt sted på Vesterbro. Udgangspunktet var ret mange sardiner, men i sidste ende, var vi kun tre der havde mulighed. Mågen, pingvinen og jeg. Trekanten var dog ikke kedelig, og den ene time, tog den anden – indtil vi efter fire timer, brød op.

Der blev spist frokost – “Croque Monsieur” (og et par madamer, og hvorfor er det at madamen indeholder et spejlæg, og derved flere kalorier, end en monsieur?). Det smagte skønt, og jeg nåede ikke at ta’ et billede, før jeg havde spist den hele. Haps, lige ned til Spunken.

Stedet, havde lækre kager, og man skulle da være et skarn, hvis ikke… Jeg tog en “Rivoli” med hindbær og passionsfrugt. De andre tog “Voltaire” og “Aruba”. Jeg smagte begge, og de var også gode. Det er lige før “La Glace”, har fået en konkurrent.

Der blev dimset iPad – og jeg ærgrede mig over at jeg ikke havde fået taget min med, så vi kunne vise hinanden smarte apps, og blive inspirerede til at få fingrene i nogle nye.
Endnu mere snak, kaffe og hygge, og vi brød op. Efter regningen var betalt, kunne jeg dog ikke lade være med at tage en lille æske franske makroner med hjem.

Nå ja… og Spunken var jo allerede sulten, da jeg sad på cyklen, så jeg stoppede og fik noget indermad med hjem. Godt der kun er 9 uger til termin, for med denne appetit, kan jeg da nemt gå hen og blive en flodko….

Jeg opdaterede med billeder, fra telefonen, til min Facebook-Page. Det er en hyggelig måde at “mikroblogge” lidt, inden der blir’ skrevet et længere indlæg. Tryk på knappen (eller her), ovre i min sidebar, for at få lidt blog både hér og dér :o)

2 comments
    1. Spunken var meget tilfreds, med mit indervalg :o)

      Selv tak ! Det var skide hyggeligt. Stimen behøver ikke være kæmpestor, for at vi kan hygge os.
      Jeg glæder mig til at besøge dig i haven 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere