Mandag du skønne - CopenhagenDaily
2 In familien/ mad/ mig

Mandag du skønne

Det er ikke altid at mandag er min yndlingsdag, men når man bare kan stå op, drikke lidt kaffe, sende Kjærsten på arbejde, på med tøjet og cykle hjem til sin søster, og få kaffen ude i gården – så eeelsker jeg mandage.
Vi sad i solen i et par timer, og nød kaffe og snak. Jeg smed de yderste lag, og kunne for første gang mærke solens stråler på mine arme og skuldre. Chokoladeoverskægget, er tilbage igen – så jeg må hellere finde solstiften med faktor 50, til overlæben, frem…

Vi gik på opdagelse i Tullinsgade – jeg havde hørt meget om “Din Baghave”, og det var et helt fantastisk sted. En gårdbutik midt i byen, med de friskeste, sprødeste grøntsager. Jeg kom hjem med et bundt kirsebærgrene til påskens vaser, lækre biodynamiske nydyrkede agurker samt en ordentlig dusk brøndkarse – i morgen skal det gøre godt med ristet rugbrød, brie og brøndkarse.
Kender du ikke “Din Baghave”, så kig nærmere her.

Nu er arme og skuldre, smurt ind i “after sun”. Måske man skulle fortsætte sommerstemningen med et stykke vandmelon.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    bente
    mandag 18. april 2011 at 20:33

    Burde have fortalt dig om baghaven for længe siden – deres fiskefars er suveræn (fast tirsdags-middag!). Kan du mon finde dem på facebook? Jeg har ledt længe og intenst!

  • Leave a Reply