Det jeg ikke købte i Malmø

Altså… så var der den dér amerikanske butik, hvor jeg jo faldt over noget slik, som man jo ikke kan købe herhjemme. Så det tænkte jeg at jeg hellere måtte lade være med at købe…Så var der jo den dér snor med elefanter, og med skildpadder, som Spunken jo med garanti ville elske. Dem købte jeg næsten heller ikke. Metaldimsen til at hænge op, og klemme billeder fast på, var jo så smart, og ret billig, og ville jo også pynte, hvis altså jeg købte den.
Mad ér jo billigere, og når nu de havde min yndlings fåresalami, rissifrutti med manna (hvorfor ka’ man ikke få det herhjemme?), rejeost, kiks med mint og lakrids, te i pæne pakker, Boston Gurka og kaviar, skulle man da være et skarn, hvis ikke man blev fristet……Købte vist også ikke noget tøj til Spunken….med Mummi….

6 comments
    1. Ballerina Mint, har været i Netto, som spotvare. Det er desværre længe siden. Har ikke set dem andre steder, men vil da kigge i Kvicly, hvis jeg en dag kommer ind i sådan en 🙂

      Dem med lakrids, er SÅ gode :o) Mmmmm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere