Kedeligt ønske, eller?

Til august, fylder jeg 30 (!!!!), og da jeg i går sad og talte om hvor praktisk det kunne være at ha’ en symaskine, sagde Kjærsten “den kan du da ønske dig i fødselsdagsgave”. Hmm, tjo.. men er det fedt at få en symaskine i 30 års fødselsdagsgave? Er det ikke lidt som at få en stegepande eller et strygejern?
Måske ikke, måske tar’ jeg fejl. Der er jo nogle kvinder der har haft deres symaskine i masser af år, og måske enda fik den da de blev udlært, gift eller en anden mærkedag.

Jeg overvejer lige… mens jeg kigger mere på alt det lækre stof, man jo kunne sy Spunk-bukser og Spunk-sengetøj af.

10 comments
 1. Jeg har lige fået en ordentlig symaskine i fødselsdagsgave, det var alle mulige der havde kastet penge i en pulje, så jeg kunne få lige den jeg ønskede mig. Jeg er SÅÅÅÅ glad for den. Indtil nu har jeg syet på en meget billig model fra kvickly og jeg siger dig, der er en verden til forskel, jeg fortryder ikke et sekund, at jeg ønskede mig den. Og p.s. så er jeg også sådan en der HADER praktiske gaver, stegepande, eeeem neeej det ønsker jeg mig faktisk ikke.

  1. Ha ha, nej, hvem gider få en stegepande ?? (selv om jeg rent faktisk trænger til en ny…) 😉

   Lyder skønt med din nye symaskine. Jeg har også kigget på de billige på Nettorvet, og tænkt at de sikkert vil være til større irritation end glæde.

   Jeg må hellere ønske mig den symaskine. Nu har jeg i hvert tilfælde siddet og nørdet modeller, den sidste time…

 2. Jeg købte en billig begynder-symaskine i Føtteren omkring jul, og den står stadig i sin kasse og giver mig dårlig samvittighed. Men nu kan jeg jo heller ikke sy, så det har nok også noget at sige. Men jeg vil så frygtelig gerne! Jeg synes, det er et fint fødselsdagsønske, hvis du regner med at få den brugt. Og hvis du har lyst til at lære fra dig til en sy-spade, siger du bare til 😉

  1. Jeg tror faktisk ikke jeg har syet, siden 4. klasse, Øglemor. Men som indehaver af et “symaskinekørekort”, tænker jeg at det da for hulan ikke kan gå helt galt??
   Ellers må der findes nogle YouTube videoer, der kan lære én at tråde en nål og sådan… 🙂

   Får jeg en symaskine, laver vi en klub, sgu ! Lægger ud med babysengetøj, for det kan da ikke være så svært…og så kan vi øve os i at trykke hårdt på pedalen og sige “wruuuuum” på en overbevisende måde, nu hvor vi skal være drengemødre.

 3. Som madøre har jeg flere gange fået og ønsket mig en stegepande til jul eller fødselsdag. Jeg synes, det fede ved at blive ældre er, at gaverne bliver færre, men større, og jeg synes, det lyder dejligt med en symaskine 🙂

  1. Velkommen til, Anne 🙂
   Hi hi, kan godt forstå at du som madøre sætter pris på en stegepande. Jeg tror også det ender med jeg ønsker mig en, og det er jo en god gave som flere kan gå sammen om. Samtidig vil den holde i mange år, så jeg vil jo glæde mig over den i lang tid. Det er dejligt at tænke på.

 4. Synes symaskine er en sej gave! Og helt perfekt at ønske sig til rund fødselsdag hvor gaverne gerne er lidt større, så du kan få fingrene i noget kram 🙂
  Er sikker på at det ikke kræver mange betræk før du er oppe i niveau igen 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere