Hvor ofte gør du det?

Efter at ha’ læst om Brian, og hans tab af 500GB billeder…. satte jeg min harddisk til og backede op. Selv om det er få dage siden jeg backede 200GB data op, tænkte jeg at jeg jo har købt en ny plade eller to, og taget lidt billeder siden. Så backup en gang om ugen, det synes jeg virker ofte nok.

Min blog blir’ backet op en gang i døgnet, så den er der også styr på.

Hvor ofte backer du op?

17 comments
 1. Uff, tænk at miste sine billeder, øv øv øv. Vi har en ekstern harddisk tilkoblet mac’en som automatisk backer op hver time, hvis den altså er tændt.
  Måske spørger jeg dumt, men hvordan backer man sin blog op?

  1. Ja, det må være ret irriterende at miste alting !

   Jeg ved ikke hvordan man gør med en blogspot blog, men tror du kan finde svar hvis du Googler “blogger backup” 🙂

 2. Bruger Crashplan+ så ved hver ændring backer den både op til min NAS og til skyen.
  Derudover er det familepakken, så min forældres og min brors bærbar er også backet op.
  Som Brian også er inde på, så er det noget der skal ske automatisk. Ellers glemmer man det. Og så synes jeg det skal være off-site, for ellers taber man i forvejen data ved indbrug/brand og deslige.

  1. Tak for din dejligt nørdede kommentar 🙂

   Kjærsten siger også at han har tænkt sig at se nærmere på Crashplan, og det lyder da rigtig smart at der er en familiepakke.

 3. Jeg gør det løbende.
  Jeg overfører billeder til en ekstern harddisk, redigerer (det der skal det) og brænder dem på dvd’er – jeg har dem altid to steder (mindst) 🙂

  1. Helle: Bare husk på at DVD’er ikke er et særlig godt vedvarende medie. Primært fordi DVD’er af nyere årgang ofte er meget billigt produceret og folien falser af på dem og de nemt bliver ridset m.v.

   To steder er en god strategi, men overvej om et 3. sted f.eks. online kunne være en idé.

 4. Jeg har stort set alt og i hvert fald alle billeder på en extern harddisk..billeder bliver dernæst gemt i Picasa.
  Jeg sender til Picasa når der er billeder, der bare IKKE må mistes
  Jeg har ikke back up af min blog, smutter den…tja så smutter den 😀 Har dog et enkelt år printet ud som bog …det er lidt sjovt, så måsk kommer de øvrige år også i bogform ;D

  1. Smart at du bruger Picasa. Jeg uploader også en del billeder – når jeg husker det – til Flickr. Ellers så har jeg billederne på min computer og på den eksterne….men som Kjærsten skriver, så burde jeg nok ha’ det et 3. sted også, så derfor kunne Flickr måske være løsningen.

  2. Med mindre du uploader i FULD strøelse til Picasa, så er det ikke meget bevendt hvis du skulle miste, for den størrelse man uploader i på normal vis, er slet ikke til print. 🙂

 5. Jeg tager backup ca. en gang i måneden på to forskellige harddiske og overvejer at tage et online medie i brug. Har tidligere haft et, men var ikke tilfreds med det. 🙂

 6. Man kan faktisk købe ret meget plads for en billig penge på Picasa hvis man er glad for at bruge det medie.
  Min timemachine kører ca hver-hveranden dag og min blog bliver automatisk backet op hver dag + at jeg ca hver 14 dag laver manuel backup af den.
  Så pt føler jeg mig ret godt dækket ind..

  1. Det lyder da til du er rigtig godt dækket ind, Marianne.
   Smart at man kan købe mere plads hos Picasa, det vidste jeg ikke, men nu bruger jeg heller ikke den side. Har dog hørt meget godt om det, så måske man burde undersøge det nærmere!?

 7. ARGH… nu får jeg dårlig samvittighed og trang til at hyperventilere… Har ikke backet up, siden jeg mødte ham den dejlige, så jeg må vist hellere se at komme igang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere