Den malede Spunk

Heather havde taget en masse fine vandbaserede teatersminkefarver, med. Jeg gjorde mig klar, og hev ned i strømpebuksen. Knap 3 timer tog det at male mavsen, men med kaffe, vand, snak og tøsehygge, gik det hurtigt.


Motivet var ud fra et billede jeg tog her i foråret, af smukke magnolia. Heather byggede så videre på det, og malede en lille baby på en af blomsterne. Ih, hvor blev det fint, og hun er virkelig dygtig.

Det færdige billede. Min veninde tog en masse billeder, så jeg glæder mig til at få nogle af dem. Det er et sjovt minde at ha’ fra graviditeten, og bestemt noget jeg vil anbefale andre at få gjort.
Jeg vil få printet et af billederne, og klistre det ind i Spunkens babybog.

16 comments
    1. Ja, det er et super minde at ha 🙂
      Hun var bare så dygtig til det, Heather. Jeg håber hun får mange flere maver at male, for det er så god en idé.

    1. Selv tak fordi du kan li’ det, Rebecca.
      Jeg synes selv det blev vildt flot, og det er et dejligt minde at ha’, samt en god ting at vise “Spunken” og fortælle ham om “da han blev malet” 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om