Doven morgen


Da jeg stod ud af sengen, blev kaffen lavet, og derefter tuslede jeg ind i sofaen. Nu har jeg set det meste af morgen tv, og jeg er så småt ved at få øjne.
Jeg tror jeg vil sidde her en lille time endnu, for jeg er bagud med min reader – og jeg vil jo gerne se hvad alle de skønne bloggere derude, har skrevet det sidste døgn.

Eftermiddagen står på “belly-painting-party”. Min dejlige veninde, har inviteret mig og to veninder mere hun har, der også er gravide. Den ene af de gravide veninder, er meget dygtig til at male, og vi skal ha’ lavet mave-malerier. Jeg glæder mig, og har en idé om hvordan motivet skal se ud.
Jeg skal nok sørge for at få taget et billede 🙂

4 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere