Vi holder søndag - CopenhagenDaily
6 In kjærsten/ mad/ mig

Vi holder søndag

Der blev sovet til klokken ti (at jeg vågnede kl. 8 pga. underboens hysteriske knægt, nævner vi ikke), så osede vi nogle timer med kaffe og morgenmad, der blev dimset lidt ved hver vores computer, jeg fik debatteret med den online mødregruppe jeg er med i, så sov jeg et par timer, stod op og drak mere (koffeinfri) kaffe og gnaskede kager, nu er der sat dej til kanelsnegle og senere skal vi ha’ “Dim Sum”.
Tror liiiige vi ka’ klare det 😉

Sol er der ikke meget af udenfor, så det er heldigt at vi har en smuk solsikke indenfor, som vi kan få lidt lys fra.
Det var min veninde Louise, der havde den med forleden.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Vevika
  søndag 29. maj 2011 at 17:18

  Lyder som en dejlig søndag.

  Mums, dim sum er så lækkert! Laver du dem selv?

  • Reply
   Therese
   søndag 29. maj 2011 at 17:23

   Vi klager ikke, Vevika 😉

   Nej, jeg har købt nogle forskellige slags, hos “China Market” oppe ved Istedgade, som jeg selv damper. Mmm

 • Reply
  Catarina
  søndag 29. maj 2011 at 17:43

  Skøn søndag I holder jeg – fortsat en god en til jer alle tre. 😉

  • Reply
   Therese
   søndag 29. maj 2011 at 18:09

   Vi nyder søndagen, gør vi 🙂 Rigtig god søndag til jer også, Catarina.

 • Reply
  Rejen
  søndag 29. maj 2011 at 17:52

  Puha, jeg troede lige at Spunken havde besluttet sig for at det skulle være hans fødselsdag i dag…Men en dejlig søndag har I haft, forhåbentlig har Kjærstens tømmermænd ikke været for slemme..;-D Fortsat god aften..

  • Reply
   Therese
   søndag 29. maj 2011 at 18:10

   I dag har han ikke tømmermænd, heldigvis 😉

   Spunken holder sig i sin hule lidt endnu, lader det til.

   Rigtig god aften til jer, Annemarie 😉

  Leave a Reply