Villa forelsket

På et tidspunkt, flytter vi. Når vi har fundet det rigtige sted, og fået den rigtige pris for det sted vi bor nu. Inden da, skal der først fødes en Spunk, overvejes og sættes til salg. Det er ikke et her-og-nu projekt, heldigvis. Jeg tror vi får rigeligt at se til, de næste mange måneder.

Men nu er vi blevet lune på en adresse, og vi krydser fingre for laaang liggetid. Noget så fint, skal man lede længe efter, og prisen er vist også fornuftig (hvis den kan presses de dér 15 % ned). Der er åbent hus på torsdag, måske man skulle ta’ hen og kigge….bare for at kigge. Vi håber på uheldige sælgere, så vi kan blive heldige købere om et lille års tid.
Skulle huset ryge til anden side, er der nok andre huse til salg, til den tid hvor vi skal bruge noget.

Lige nu drømmer vi bare 🙂

21 comments
 1. ja, det er vist absolut købers marked lige nu…(desværre tænker vi, der nok sætter til salg i morgen hihi…var det noget med Sorø midtby—halvtimesdrift til Kbh…dejlige børne institutioner..pragtfuldt bibliotek…herligt musikspillested og 2oo meter til Sorø Sø)…bare sig til..vi kan sagtens vente et år med at flytte ;*)

  1. Lyder dejligt, Anne – men jeg har “krævet” at være i cykelafstand til København, så Sorø blir’ nok lige optimistisk nok for mig og min damecykel 🙂 hi hi.

   Hvor skal I flytte hen?

   Var det noget med 140 kvm egoist lejlighed, dejligt beliggende på Vesterbro i smuk andelsforening. Nyt bad, køkken og smækre egetræsgulve? 😉

 2. Aii får nok ikke Eddie med 🙂
  tillægstilbud i Sorø….her er indtil flere barnepige tilbud…og øhh der er da kun 80 km til Kbh..og en god damecykel..hvad er problemet 😉

 3. Det ser rigtig lækkert ud. Så lækkert, at jeg må indrømme, at jeg har svært ved at se SÅ lang liggetid. Men jeg håber det da inderligt for jeres skyld -)

 4. Hvis jeg lover af hele mit hjerte at jeg ikke køber det, må jeg så ikke se et link? Jeg ELSKER at kigge på billeder af huse til salg, sammenligne priser og interiør (lyder det underligt?)

  1. Lyder slet ikke underligt, for jeg har det på samme måde 😉 Hvis du søger på villaer i Vanløse, med kortest liggetid, burde den ligge blandt de 10 øverste 🙂

 5. Nu har jeg ikke lige fulgt boligmarkedet, og hvor meget det er faldet, men cykelafstand fra kbh og de billeder, så kan det da kun være ret dyrt?

  (fra en der synes huse er for dyre…)

  1. Jeg synes bestemt også at huse er for dyre, men hvis det skal være “billigt”, hedder det hus på Faltster….nærmest… Så vi må bide i det sure æble, og acceptere at priserne nok ikke ændrer sig stort de næste år. Huspriserne er faldet, og det er som oftest også muligt at forhandle yderligere 15 % ned.

   Vi vil gerne blive herinde i byen, eller i nærheden, så vi kigger primært i Vanløse og Valby 🙂

 6. Uha, det ser også lækkert ud. Jeg villa drømmer også meget i disse dage. Et hus kunne bare være så lækkert, men med halv løn efterfulgt af barselsdagepenge og ikke mindst er vi virkelig glade for at bo hvor vi bor, er tiden bare ikke inde til huskøb. Men jeg kigger, og kigger, og kigger…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere