Hot tirsdag

Jeg er lige kommet hjem, efter en lille cykeltur. Der var kommet en pakke, og den skulle jeg op til Vesterport for at hente. For hver 100 m. på jernhesten, kunne jeg se fusserne udvide sig faretruende meget i ballerinaerne. Nu ligner de to små grisebasser, der ikke har langt til slagtning…Det er dejligt at der er sommerlige tilstande udenfor, men det er ikke så dejligt at hæve op så snart termometeret siger +17 grader.

På vej hjem, blev det lokale supermarked besøgt. Der var masser af grønt og godt der fristede, så aftensmaden står på sprød salat og noget laksedims.
Af fare for at blive alt for sund, røg der også en jordbærkage ned i cykelkurven…. Nu vil jeg nyde en stor latte, kage og et dameblad. Stængerne skal hvile på en masse puder, og i aften skal de forkæles med et fodbad.

6 comments
  1. Dejligt at læse, at du forstår at nyde livet :-). Jeg har både fået fjernet ukrudt og slået græs (hører med til at være husejerne), trillet en tur med lillebror, of synes også det er tid til vi skal hygge sammen på terrassen, inden storebror kommet hjem.

    god tirsdag til dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere