Frokost i det grønne

Da skuffelsen over ikke at komme ud at se på hus, havde lagt sig, tog Kjærsten og jeg ud i det blå (med sommerkjole og sandaler på, altså mig, ikke Kjærsten…). Solen bagte, og der var mange ude at spille bold, sole sig eller bare nyde det gode vejr. Det kan godt være vi bor i en storby, men der er mange grønne pletter, hvor man kan nyde vejret og lidt naturduft.

Vi gik op i Søndermarken, hvor en lille hyggelig restaurant – Bjælkehuset – ligger. To lækre stykker smørrebrød, sol på næsen og kolde drikke, og humøret var helt i top igen. Sjovt som der af og til ikke skal andet til, end et stykke med fiskefilet 😉


Vi gik igennem parken, hjemad, og jeg så at hylden allerede blomstrer. Jeg må hellere få samlet lidt ind, så der kan produceres saft inden Spunken kommer til verden. Det er sikkert bedre at samle ind, ude i noget have uden trafik i nærheden, men når man ikke har andre muligheder end at samle sin hyld i byens parker, så må det være sådan. Resultatet smager stadig skønt, og mon det er meget værre end at stikke tungen ud af vinduet ved myldretid?..


Resten af dagen skal nydes indenfor. Der er også blevet godt overskyet derude, så nu er det “ok” at være indenfor. Jeg trænger til en lille morfar, og i eftermiddag skal Kjærsten og jeg sidde og kigge lidt på et lille projekt jeg går og sysler med.

God himmelfartsdag til dig.

9 comments
  1. Skønne billeder. Fantastisk at hylden blomstrer, så må jeg på rov i de sydfynske alper og se om den også er sprunget ud her. Har glædet mig til at lave saft igen siden den sidste flaske slap op fra sidste år.
    Hvordan får du billederne til at se sådan lidt retro-agtige ud med den der ramme?

    1. Ja, det er ret tidligt den blomstrer, og det var bestemt ikke alle steder den gjorde det, men de meget solrige steder i parken 🙂

      Jeg har en app til min iPhone, som kan bruge forskellige “linser” og “film”, så det er den jeg af og til bruger. Jeg har også en anden app, hvor jeg kan vælge mellem forskellige slags rammer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere