Frokost i det grønne - CopenhagenDaily
9 In kjærsten/ mad

Frokost i det grønne

Da skuffelsen over ikke at komme ud at se på hus, havde lagt sig, tog Kjærsten og jeg ud i det blå (med sommerkjole og sandaler på, altså mig, ikke Kjærsten…). Solen bagte, og der var mange ude at spille bold, sole sig eller bare nyde det gode vejr. Det kan godt være vi bor i en storby, men der er mange grønne pletter, hvor man kan nyde vejret og lidt naturduft.

Vi gik op i Søndermarken, hvor en lille hyggelig restaurant – Bjælkehuset – ligger. To lækre stykker smørrebrød, sol på næsen og kolde drikke, og humøret var helt i top igen. Sjovt som der af og til ikke skal andet til, end et stykke med fiskefilet 😉


Vi gik igennem parken, hjemad, og jeg så at hylden allerede blomstrer. Jeg må hellere få samlet lidt ind, så der kan produceres saft inden Spunken kommer til verden. Det er sikkert bedre at samle ind, ude i noget have uden trafik i nærheden, men når man ikke har andre muligheder end at samle sin hyld i byens parker, så må det være sådan. Resultatet smager stadig skønt, og mon det er meget værre end at stikke tungen ud af vinduet ved myldretid?..


Resten af dagen skal nydes indenfor. Der er også blevet godt overskyet derude, så nu er det “ok” at være indenfor. Jeg trænger til en lille morfar, og i eftermiddag skal Kjærsten og jeg sidde og kigge lidt på et lille projekt jeg går og sysler med.

God himmelfartsdag til dig.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Lene
  torsdag 2. juni 2011 at 15:09

  Tak i lige måde Therese 🙂 Der er nemlig mange dejlige grønne steder i hovedstaden, tak for et indtryk af et af dem-

  • Reply
   Therese
   torsdag 2. juni 2011 at 17:33

   Velbekomme, Lene.
   København er den dejlig by, jeg tror aldrig jeg får nok af den 🙂

 • Reply
  Catarina
  torsdag 2. juni 2011 at 15:38

  Tak og i lige måde. 🙂 Der er dejligt i København – er vild med den by. 🙂

  • Reply
   Therese
   torsdag 2. juni 2011 at 17:34

   København er skøn, jeg ville savne den hvis jeg boede langt væk – uanset om jeg så havde en kæmpe have, eller en skov i nærheden 🙂

 • Reply
  Stine
  torsdag 2. juni 2011 at 17:56

  Skønne billeder. Fantastisk at hylden blomstrer, så må jeg på rov i de sydfynske alper og se om den også er sprunget ud her. Har glædet mig til at lave saft igen siden den sidste flaske slap op fra sidste år.
  Hvordan får du billederne til at se sådan lidt retro-agtige ud med den der ramme?

  • Reply
   Therese
   fredag 3. juni 2011 at 09:25

   Ja, det er ret tidligt den blomstrer, og det var bestemt ikke alle steder den gjorde det, men de meget solrige steder i parken 🙂

   Jeg har en app til min iPhone, som kan bruge forskellige “linser” og “film”, så det er den jeg af og til bruger. Jeg har også en anden app, hvor jeg kan vælge mellem forskellige slags rammer.

 • Reply
  Rejen
  torsdag 2. juni 2011 at 20:21

  Godt at der ikke skulle mere til at trøste jer og et stykke med fiskefilét er dejligt…Sikke en hyggelig dag i det grønne I har haft..;-D

  • Reply
   Therese
   fredag 3. juni 2011 at 09:26

   En højgravid kan altid distraheres med et stykke mad ! – hvad angår Kjærsten, så elsker han bare fiskefilet 😉

   • Reply
    Kjærsten
    fredag 3. juni 2011 at 11:05

    Nystegt fiskefilét med hjemmelavet remo er måske verdens bedste frokostmad. Jeg vil gå så langt som til at sige at den burde have sin egen helligdag!

  Leave a Reply