Jordbærspisende klumpfod - CopenhagenDaily
18 In mig/ spunken

Jordbærspisende klumpfod

20110608-012829.jpg

Øglemor, kalder sig “tykkemor”. Jeg burde måske kalde mig “klumpfod”… Fødderne er ikke tilfredse med dagens motion, fra butik til butik, søgende efter Kjærstens fødselsdagsgave. Jeg kan jo ikke skrive det her, det jeg vil købe, men jeg kan røbe at det nok også kan findes online. Så nu må det blive sådan, og så håber jeg at det kommer frem inden den 16.

Kontrollen på Hvidovre, gik fint. Da det var den sidste gang jeg var der, havde Marieanne, kaldt overlæge Søren ind. Det var mægtig hyggeligt, og endnu engang kunne jeg slå fast at min angst for læger er næsten væk.
Søren var glad og tilfreds med mine tal, men fødderne skal holdes højt. Dog må jeg meget gerne danse salsa i køkkenet, for det kunne jo være det lokkede Spunken frem snart, så jeg kunne slippe for at slæbe rundt på ham. Blodtrykket var fint, selv om det er steget lidt pga. væsken i kroppen og varmen. Jeg er en mønsterpatient.
Jeg måtte love at komme forbi og vise Spunken frem, som Søren i øvrigt mener jeg skal opkalde efter ham…. Den må vi lige tygge på 😉

Nu skal jeg ikke andet resten af dagen, end at fede den i sofaen med computeren, saftig ananas og danske jordbær.

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  Rejen (Annemarie)
  onsdag 8. juni 2011 at 12:37

  De stakkels fødder, du må hoppe lidt rundt som Søren siger…Uhmmm hygge med jordbær og ananas det lyder ikke dårligt…;-D

  • Reply
   Therese
   onsdag 8. juni 2011 at 13:08

   Hi hi, ja. Hoppe hop 🙂

   Frugt er det bedste, når det er så varmt. Mmmm.

 • Reply
  Catarina
  onsdag 8. juni 2011 at 12:46

  Et koldt fodbad vil måske også hjælpe. Nyd fifaen og hyg dig ikke. 🙂

  • Reply
   Therese
   onsdag 8. juni 2011 at 13:12

   Ja, det er skønt med kolde fodbade. I aften nupper jeg et. Ahhh 🙂 Lige før det er fristende at ploppe isterninger i det 😉

 • Reply
  Trine Louise
  onsdag 8. juni 2011 at 13:06

  Uha, det ser faktisk voldsomt ud, må være ubehageligt. Pas nu godt på dig!

  • Reply
   Therese
   onsdag 8. juni 2011 at 13:15

   Kønt og rart er det ikke, men heldigvis ret normalt når man er så gravid 🙂

 • Reply
  Helle K.
  onsdag 8. juni 2011 at 14:18

  Jordbær i store mængder er godt – de er vanddrivende, og så smager de jo fantastisk 🙂

  • Reply
   Therese
   onsdag 8. juni 2011 at 14:19

   De smager fantastisk Helle, og sæsonen er jo næsten lige startet.

   Jeg må dog sige at jeg “kom til” at hælde fløde på nogle af dem. Ups 😉

 • Reply
  Susanne
  onsdag 8. juni 2011 at 14:50

  Åh, dit arme pus… føler med dig…..

  • Reply
   Therese
   onsdag 8. juni 2011 at 17:01

   Tak, Susanne. Det hjælper at ha’ en masse dejlig frugt og andet godt. Nu er det heller ikke helt så varmt mere. Skønt!

 • Reply
  Mette
  onsdag 8. juni 2011 at 17:56

  Søren er godt og et af de skønne drengenavne, som er gået lidt i glemmebogen… de behøver jo ikke hedde William, Noah og Lukas alle sammen 🙂

  • Reply
   Therese
   onsdag 8. juni 2011 at 21:29

   Uh nej, Spunken kommer ikke til at hedde et af de navne der er på Top 10. Om det blir Søren, må vi se på. Hi hi 🙂

 • Reply
  Øglemor
  onsdag 8. juni 2011 at 18:41

  Oh ja – sådan nogle fødder har jeg også to af herhjemme i øjeblikket. Min neglelak er dog lyserød 😉 Faktisk har jeg erfaring med, at hævelsen falder i mine fødder, når jeg bevæger mig, og ikke det modsatte, men dén vender jeg lige tilbage omkring, når det er mig, der er 38 uger henne. Så kan det godt være, at situationen er lidt en anden… 🙂

  God netshopping 🙂

  • Reply
   Therese
   onsdag 8. juni 2011 at 21:30

   Pyh, mine fødder er mammutstørrelse, hvis jeg går meget rundt. Men nu varer det heldigvis ikke så længe før det er slut 🙂 Jeg håber du slipper for alt for meget hævelse, et godt stykke tid endnu ! Lyserød lak, lyder meget sommerfint 🙂

 • Reply
  Fisker & Fernández
  onsdag 8. juni 2011 at 21:02

  åh, hvor jeg føler med dig, Therese! Man glemmer heldigvis hurtigt 🙂

  • Reply
   Therese
   onsdag 8. juni 2011 at 21:32

   Det er jeg glad for at høre, Fisker !! 🙂

 • Reply
  Lotte
  søndag 12. juni 2011 at 15:27

  Hobbit 🙂

 • Leave a Reply