4 In mig

Kom nuuuu !

Nu er det ikke Spunkens ankomst, jeg er utålmodig efter. Jeg venter på at GLS kommer med autostolen. Han må gerne komme med den NU, for jeg er sulten, meget meget sulten. Jeg har sat en idé i mit hovede om at jeg kun har lyst til humus og grøntsagsstænger….så alt andet, får maven til at vende sig… Skøre gravide kone!

Søsteren er næsten lige smuttet, og jeg var så heldig at få lidt mere zoneterapi. Skønt. Resten af dagen skal gå med at ligge på sofaen, og visualisere snotten væk fra hovedet.

Men ….GLS, kom NUUUUUU !!!!

Update: Havde lige – modvilligt – sat tænderne i kold pizza, da GLS ringede på døren. Hep! (Endte med at spise pizzaen færdig alligevel…smagte jo ok, selv om den ikke var grøntsager og humus).
Det mystiske er så at autostolen, kom uden base….så indtil videre kan den jo ikke bruges. Man burde tro det kunne betale sig for sælger at sende det hele samlet!?

Update Update…: Resten af forsendelsen, kommer i morgen mellem 8-16 (!!!), fordi man jo alligevel ikke har andet at lave end at vente på GLS…..Zzzz

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Vevika
  tirsdag 14. juni 2011 at 15:35

  Nu skal jeg ikke kloge mig på din autostol, men er du sikker på at du ikke kan bruge den uden basen? Er det det der isofix? Der findes jo masser af biler uden isofix… Vi har en Maxi Cosi uden base, men man kan købe en base til, men stolen fungerer både med og uden.

  • Reply
   Therese
   tirsdag 14. juni 2011 at 16:44

   Denne virker kun med en base. Det er en selebase jeg har købt, men hvis vi en dag får en bil, kan vi også købe en isofix base til 🙂
   Men nu kommer basen i morgen, så vi når det lige – medmindre jeg lige føder i nat og gene vil hjem med det samme … Det sker næppe 😉

   • Reply
    Vevika
    tirsdag 14. juni 2011 at 20:00

    Nååå… I nat. Det ville være dejligt for jer. Det kan jo ske når som helst 🙂

    • Reply
     Therese
     tirsdag 14. juni 2011 at 20:06

     Det ville være skønt, Vevika 🙂

  Leave a Reply