Håbløst bagud

Altså, jeg har hørt flere nævne “Pinterest”, og set nogen poste billeder på Twitter eller Facebook. Jeg har dog ikke selv haft lyst til at oprette en profil derinde, da jeg tænkte at det nok bare var endnu en slag Tumblr.

I går, sad jeg alligevel i sofaen og ventede på en fødsel (…), og så besluttede jeg mig for at undersøge om det var en fis i en hornlygte det dér Pinterest. Jeg blev grebet. Sikke et slaraffenland. Jeg sad i flere timer og kiggede, klikkede og lod mig inspirere af folks “Boards”. Hvis du ikke kender Pinterest, vil jeg da opfordre dig til at kigge. Lad dig ikke forvirre, men giv dig selv lov til at klikke rundt et stykke tid, og opdage hvordan det fungerer.

Min profil er her, hvis du vil kigge. Der er ikke mange boards og billeder endnu, men mon ikke der kommer det med tiden.

4 comments
  1. Jeg er helt håbløs i den retning og ikke så nem at begejstre (man er vel nordjyde)… jeg læser i øvrigt også stadig blogs ved at kigge indenfor hos hver enkelt.

    Hvad bli’r det til med en “spunk”… jeg er herinde 20 gange om dagen i håb om at læse at du tror der er noget i gang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om