Hvem sagde…

– at kloge mennesker aldrig keder sig? For jeg keder mig… Betyder det så at jeg ikke er klog?… Gaaaab….Jeg må finde på noget.

10 comments
  1. Jeg har længe haft en teori om at KUN intelligente mennesker kan kede sig. Kun med et vist intellektuelt potentiale har man brug for stimulans og kun hvis hjernen drejer med en vis hastighed kan man opdage at hjernen mangler noget at lave. Men det er så bare mit syn på kedsomhed og intelligens 🙂

      1. Da min spunk ikke gad ud, travede jeg kilometer efter kilometer (iført klipklappere og hjemmestrikkede sokker i sne – havde MEGET vand i benene!) med hunden. Op og ned ad trapper, forsøgte også sex (kan ikke anbefales, lignede mest en hvalros med astmaproblemer). Det eneste der hjalp var en shoppingtur i Bilka… tror jeg har været den bedst forberedte nogensinde på Aalborg sygehus’ fødeafdeling! Kom med frisk frugt, kildevand, cola, madpakke osv osv…… Og VUPTI 8 timer senere var der en spunk!!! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere