Når damen er et piveøre

20110626-074737.jpg

Når damen står og tuder over at kødet stadig er frossent, og verden ramler sammen om ørerne på hende, er det skønt at ha’ en dejlig kæreste der tager affære.

Han smuttede ud og handlede, beordrede mig ind i sofaen og har nu serveret bruschetta, oliven og et glas rødvin. For det trænger man til når man er gået en uge over tid, og hvem ved – måske kroppen blir så afslappet at vandet går.

Vinen smager fantastisk, og min kæreste er fantastisk! Jeg er heldig – trods det frosne kød og den langsomme Spunk.

20110626-074754.jpg

10 comments
 1. Hejsa
  nu har jeg fuldt lidt med på sidenlinien og kan til fulde forstå din frustation over at Spunken ikke vil ud. da min datter ikke rigtigt ville forlade hendes et-værelset med kost dengang for et kvart-århundrede siden, gav jordemoderen os det råd , gå hjem og dyrk sex, det er måske ikke lige det man har allermest lyst til, men der gik ikke 3 timer og jeg havde veer efter knap 12 timer havde vi fået den skønneste datter som snart bliver 25. psst ved sønnen 3 år senere var det den amerikanske olie der hjalp, det er f…… ulækkert men ud skulle han inden faren skulle på militær-øvelse. håber at han snart kommer ud så jeres ventetid er forbi.
  god fødsel når du når så langt.

  mvh Mie

  1. Velkommen til Mie 🙂

   Ja, alle de råd …. Tror jeg har prøvet det meste. Om så det er sex eller sørge for en gang dårlig mave. Tror af og til folk er heldige, og så virker den ting de nu gjorde sidst før fødslen, og så er de sikre på at det var det der skulle til 🙂

 2. Han kommer på sin fødselsdag, det er helt sikkert 😀 Og lyder som en skøn kæreste, du har dig! Vigtigt når fødslen går i gang.
  Kan godt følge dig i dine frustrationer! Nu er det på tide at møde ham. Dem har jeg heldigvis undgået, da Møffebaby, aka Magnus, blev født i går 🙂 Glæd dig – inden længe ligger du og beundrer din smukke Spunk. Ikke mange dage tilbage mere. Det er ventetiden værd 🙂

   1. Tak tak – beklager, at jeg sådan lige sprang over i køen 🙂 Alt gik fint og var slet ikke så slemt, som jeg havde frygtet 🙂 Håber, du får lige så nem en fødsel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere