Søndags tidsfordriv

41 fulde uger, og Spunken er ikke på vej ud. Føles dog som om han er ved at pakke sin kuffert, men der skal vist også lige støvsuges i hjørnerne og males lofter, før han forlader sin bolig…

Kjærsten og jeg, havde planer om først at indtage noget mad og bagefter smutte i Zoo. Vi gik ned på Von Fressen, nede på Vesterbrogade, og fik dejlig mad.
Kjærsten fik en burger – med hjemmebagt bolle og rigtig lækkert stegt bøf, hjemmelavet ketchup og grillede grøntsager. Min brunch var også lækker, med stærke pølser, hjemmebagt brød og andre guffede ting. Det er helt klart en café, der vil blive besøgt igen.

Bagefter var vi så flade, at vi gik hjem istedet for at smutte videre i Zoo. Nu ligger jeg i sengen, med computer og dameblade – lige til at klare.
Måske går vi en aftentur i Zoo, som har åben helt til klokken 21. Nu må vi se hvad aftenen bringer (måske en Spunk?!?!….. suk…..).

13 comments
 1. Ja, det er også go’e pandekager, de har på Von Fressen 🙂

  Tak for tippet om Zoo – jeg troede faktisk at det kun er til 17. Så må jeg et smut derhen en aften – har årskort, der vist snart løber ud.

 2. Når jeg husker tilbage til 41+, gik jeg slet ingen steder, men lå som en strandet hval, du oplever da i det mindste en hel del 🙂

 3. 41+0, hmmm… Det sker i dag, det tror jeg. Jeg fødte 41+0.

  Du er virkelig god til god tidsfordriv imens vi, ok I, venter. Har også lyst til brunch, lækker mad og romantiske udflugter. Snart… 🙂

 4. Det er ikke solidt statistisk materiale, men…selv er jeg gået 14 dage over tiden med begge mine unger. I begge tilfælde “konstaterede” jeg at nåh, ok så skulle jeg åbenbart ikke føde alligevel. Men, selvfølgelig kommer de ud…
  Min erfaring er, at jeg lige før mine fødsler i begge tilfælde blev helt afsindig tudevorn og fik en underlig blød fornemmelse i kroppen. Især i bækkenbunden og ved skambenet. Jeg fik også pludselig en masse udflåd, som nok må have været slimproppen.
  Skyder på, at du er ved at være der. (PS. Sex er nok ikke det man gider mest, med baby i maven og aldeles over tiden. Men det skulle efter sigende være meget effektivt til at sætte en fødsel i gang, fordi der er et eller andet stof jeg ikke lige kan huske navnet på i mandens sæd. PPS. Undskyld at jeg er så direkte. Men sådan er det med graviditeter og fødsler – lige på og hårdt.)

  1. Pyha, 14 dage, Susling. Heldigvis er det max, inden man blir hjulpet til at “komme af med maven”.

   Tja…Uden at gå i detaljer, så kan jeg skrive at sex ikke er det der hjælper på at få denne stædige Spunk ud. Desværre. 🙂

   Men tude, “blød fornemmelse” og det andet du beskriver, passer meget godt. Uanset så burde han være ude, inden denne uge er omme 🙂

   Helt ok at være direkte, og tusind tak for dine ord.

 5. Jeg føler med dig! 41 uger. Jeg er nu 23 uger henne, og synes i virkeligheden at jeg er godt spændt ud allerede. Håber, han snart kommer ud 🙂

  Kh. Hanne

   1. I am….. det er også en dreng 😉 Så jeg læser med spænding med på alle dine erfaringer. Godt med én, der lige er et par måneder foran ræset! 😉 You’re doing good so far!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere