Åh, hvor dejligt

Søster og jeg, smuttede ned til min mor. Vi har siddet i en masse timer i haven, spist frokost, sladret, drukket kaffe og fået sol på næsen. Måske lidt for meget sol, men pyt – det var dejligt.

Det var dejligt at få tankerne lidt væk fra “føder jeg ikke snaaaart en Spuuuunk”, og det var også dejligt at være lidt væk fra internet/mails med “føder du ikke snaaaaart en Spuuuunk”.

Nu skal der laves skøn mad, med møre bøffer fra svigermors Dexter-køer, tatziki med mynte fra mors have og noget tomatsnask med masser af hvidløg.

12 comments
  1. Mmmm… menuen er ikke tosset og det har dagen vist heller ikke været. Glem alt om at føde. Det sker, når tiden er til det. Indtil da skal du bare nyde sommeren, smide stængerne op og lade de andre om alt det hårde arbejde 🙂

  2. Søde Therese, du er nødt til at lade spunken bestemme tempoet, så nyd dagene og som Liselotte skriver, lad de andre om arbejdet 🙂 Og sådan en dag er da guld værd.

    1. Jeg lader bestemt også Spunken bestemme tempoet, Lene 😉 Der er ikke så meget at rafle om. Heldigvis lader han mig gøre det meste, så det nyder jeg.

      Ha en dejlig aften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om