Så må det gerne blive vinter…

Pyh, er helt groggy. Spunken synes ikke det er sjovt med varmen, og at vi bor i en taglejlighed, hjælper ikke rigtig på det. Der blir’ ikke sovet meget, og når der gør, er det i sengen sammen med moar – og så er det ikke moar der får sovet så meget… Må man godt ønske sig 10-15 grader, snart?

På den positive side, har Spunken taget 100 gram på, de første 6 dage. Vi havde besøg af sundhedsplejersken, og alt var godt. Næste besøg er når han er tre uger gammel, så må vi se hvor meget han så har fået på sidebenene. Allerede nu har han små søde elastikker på lår og arme. Nåååårh.

Jeg sidder i sofaen og nyder at han sover lidt. Jeg har lige været i bad (trængte, har ikke været i bad siden onsdag…), og i badet fandt jeg til min store overraskelse mine ribben. Kindben er også kommet på banen, og 8 kg er røget af. Det er da helt ok.

I morgen vil vi forsøge at komme ud af døren. Min mor fylder 50, og jeg vil så gerne ned og sige hej. Vi krydser fingre for en nat med en masse søvn, så der er overskud til det.

6 comments
  1. Hoff, håper den lille blir vant med varmen, er ikke så glad i varmen om natta jeg heller! 😉
    Nå gleder jeg meg helt vilt mye til å komme å besøke dere, ikke lenge igjen nå 🙂 <3 klem

  2. vi venter og ser hvad der sker, der kommer mange mange dage endnu og det vigtigste er at i er udhvilede når i engang skal hernedaf, jeg fylder halvtreds næste år også;-))

  3. Goddag ribben, I har været savnet 😉 Nåede du forresten på vægten inden fødslen?

    – Jeg er egentlig lidt med på vinterdelen. Eller måske bare de 10-15 grader. Mest fordi min lejlighed også koger løs om sommeren og stjæler min skønhedssøvn..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere