Aflastning

Vi kom ikke afsted til min mors 50 års fødselsdag – så ku man også tude lidt over det. I det hele taget ret utroligt hvor meget man kan tude, når man er pumpet med hormoner og lider af søvnmangel.

Spunken tar det stille og roligt. Han sover lige nu sin anden lur af 3-4 timers varighed, og han er ret god til det med at sove om dagen. Problemet, ligger i hans after-dinner ritualer, hvor det lader til han får ondt i maven og kæmper for at få pruttet. Jeg får helt ondt i mor hjertet, når han begynder at græde og presse. Der blir cyklet med benene og alt andet, jeg har læst mig til, og så krydser jeg ellers fingre for at det snart går over.

Om natten har han de sidste tre døgn, sovet sammen med mig – havde ellers svoret han ikke skulle op i sengen – for der slapper han mest af. Så kan vi sove 2-3 timer mellem natteamningerne.

Nå, der var lidt status pt.

I morgen kommer min mor herind og blir nogle dage. Det blir dejligt med lidt aflastning og hygge!

20 comments
  1. Er lidt bange for at komme med gode råd 🙂 Det er der så mange der gør og virker det så ?
    Men jeg har gået hos en akupunktør som også er uddannet inden for antroposofisk medicin. Han har givet mig noget kobbersalve, som får maven til at slappe helt af og han fortalte netop, at han med stort held har brugt det til babyer med ondt i maven og kolik. Hvis du vil vide mere kan du bare give lyd 🙂
    Kh.Lotte

  2. Kan kun tilslutte mig Lotte, både mht de gode råd 🙂 Samt hvad hun foreslår! Junior havde også problemer med maven, så jeg lavede sanglege, lidt som jeg tror du gør…. Cykler med benene, strækker benene ud og trykker dem op mod maven…. Men han måtte altså ha lidt hjælp vis aff.middel. Men PYT, det hjalp os!!!

    Beklager at måtte skuffe dig mhb på grådlabiliteten… Den foretager sig LIDT, but that’s all folks! Fik Junior for over 5 år siden, hulker stadig uhæmmet når vi rammer finalen i “Vild med dans”…. HVER GANG!!!!!!!!!!!!!!

    Ha’ en fornøjelig barsel 😉

    1. Tak 🙂

      Jeg skal ha hentet nogle mylocon dråber i dag, og se om det hjælper lidt. Det er ikke fordi det er slemt men han har bare nogle prutter der er svære at komme af med, den lille mand.

  3. Min SP kom egentlig med et ganske godt råd til mig i sin tid, da jeg nævnte en problemstilling og hvad det jeg gjorde (husker ikke lige hvad det var). Hvis det virker for jer, så virker det og så skal man skide på hvad andre mener om det….

    Håber at den lille spunk mave snart er oven på igen, her har at ligge på maven haft god virkning, det skulle hjælpe til med fordøjningen…

  4. Lige hjemvendt fra en skøn ferie i Italien – måtte jeg lige ind og se, hvad der er sket hos dig… :o) Hvor dejligt at læse gode nyheder! Kæmpe tillykke med jeres smukke søn! Mange varme tanker og gode ønsker…

  5. Er lige kommet hjem fra ferie og ser nu at din dejlige dreng er kommet til verden. Hvor er han bare smuk og hvor ser du bare glad og tilpas ud, i din nye rolle.
    Stoooort tillykke med ham.
    Jeg glæder mig til at følge med, i dette nye kapital af dit liv <3

  6. Selvfølgelig skal han sove i sengen hos dig, hvor skulle han ellers sove? Mor og barn er skabt til at være sammen, det er der barnet føler mest tryghed – og så er jeg ellers lige glad med alle andre gode råd. Jeg har aldrig hørt (kun en) om børn som sover hos forældrene, når de bliver voksne 🙂 Når han ligger hos dig, kan du jo også slappe af og sove lidt ind imellem.

    Min ældste havde kolik – stort set døgnet rundt – hun fik hjælp hos en kiropraktor, men blev aldrig et roligt barn. Det hjalp da hun blev så stor, at hun skiftede til alm. kost.

    Tag mine råd eller smid dem ud, som du nu synes.

    At tiden ændrer det hele til det bedre, kan du ikke bruge til en skid, men sådan er det altså 🙂

    Knus til jer alle tre.

      1. Godt T. Cleo ville også kun sove mellem os de første 2-3 måneder. Det var simpelthen for stor og hurtig en adskillelse for hende at komme ned i sin egen seng. Det kan man jo godt forstå, egentlig. Det må sgu være lidt af en ændring at komme ud fra sit trygge mavse-bo til en kedelig kold lift, hehe.
        Held og lykke med søvnen, stor knuser fra mig.

  7. Det skal nok gå, skal du se. Løvemammaer og ekornmammaer og musemammaer har babyene sine i sengen. Jeg bare nevner det 🙂

    Lykke til med deg og verdens søteste, lille Spunk.

  8. Uha, stakkels lille mand. Forhåbentlig bliver det hurtigt bedre for ham og jer.

    Og som jeg vist skrev til dig på et tidligere indlæg, så lytter man til børnenes og egne behov og tilpasser sig derefter. Og betyder det baby i sengen, så er baby i sengen 🙂 Villum er nu 10 uger gammel og sover igen egen seng, det meste af tiden…. Og når han er hos mig, sender han de største smil og jeg glemmer alt om manglende plads og varm, varm baby klistret på mig. Det ér hyggeligt og godt for ham – og mig.

    Mange tanker herfra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere