Snåårk

20110719-124628.jpg

På vej til høreprøve i går.

Høreprøven gik fint, han har helt normal hørelse – så nu skal vi lige ha en alvorlig snak om hans sovevaner og hvorfor han ikk hører efter når mor siger “sov!”.

I går fik han ikke mylocon dråber, men istedet probiotika, til mavsen. Fra symptombehandling til rigtig behandling. Resultatet var en nat med ultra pylret baby, som sov 1-2 timer for så at vågne og græde på mad og klemte prutter ud. Tilsidst lå jeg på ryggen i sengen med ham på min mave. Alle forsøg på at lægge ham alene, måtte droppes.

I dag har vi haft besøg af zoneterapeut , og siden har han sovet – og pruttet. Nu krydser vi fingre for at probiotika og zone, er den rigtige kombi for ham.

Over and out – zombiemor !

9 comments
  1. Orh, den lille fis. Stakkels ham og stakkels dig.

    Man siger at kolikbørn, bliver nemmere end andre børn, når de kommer over deres maveproblemer og at al den nærhed, omsorg og kærlighed de får mens de har dett skidt, kommer mange gange tilbage til både dem og forældrene senere!!!

    Måske værd at holde fat i, når det er svært?!

  2. Aj altså han ER da bare for lækker den lille Spunk, håber hans tarme snart modnes så der kan falde lidt ro over nætterne, og Mor får energi til at trille ud med sin fine barnevogn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om