6 In familien/ mig/ spunken

Alene igen

20110717-073749.jpg

Søndagsstemning.

Mor er taget hjem, og vi er nu igen tre – eller fire med Katten 😉 Hun har truet med at komme tilbage igen om en uges tid – hun skal være så hjertelig velkommen.

Jeg sidder og nyder et kvarter foran tv’et, inden Spunken vågner. I dag har han besluttet sig for kun at sove et par timer af gangen – håber ikke han kører samme mønster i nat, den skarnsunge!

Kjærsten laver mad, og menuen står på noget pasta med pesto. Ikke dårligt. Jeg kan slet ikke huske hvornår jeg selv har lavet aftensmad, men det er godtnok længe siden.

I morgen skal vi til høreundersøgelse på Hvidovre. Søde moster kører, så Spunken slipper for at skulle med bussen, lidt endnu.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Helle K.
  søndag 17. juli 2011 at 19:54

  Totalt afslappet stemning – både barn og kat 🙂

 • Reply
  Hende den lille lyshårede
  søndag 17. juli 2011 at 20:08

  åååh hvor er det ondt – som om jeg ikke var skruk nok i forvejen 🙁

  Det ser bare så hyggeligt ud, og endnu engang – hvor er han bare dejlig! 🙂

 • Reply
  anette
  søndag 17. juli 2011 at 20:10

  Dejligt billede af den sovende Spunk 🙂

 • Reply
  flinkonella
  søndag 17. juli 2011 at 23:14

  Hej therese, vil bare lige sige at det kan tage tid med den høreundersøgelse inden de kan høre /se noget, da jeg var afsted med mit barnebarn gik der 17 sekunder på højre øre og hun sagde det et er perfekt, men 19MINUTTER på venstre øre, så vi så både døveskolen og hvad ved jeg i fremtgidsperspektiver, først derefter fortalte konen ;at tit og ofte tog det tid inden de nåede frem til resultat, så fortvivl ikke. flinkonella

 • Reply
  Catarina
  mandag 18. juli 2011 at 05:13

  Sådan skal en søndag være. Ha en dejlig dag og held og lykke med høreprøven. 🙂

 • Reply
  rejen
  tirsdag 19. juli 2011 at 07:48

  Det er ikke helt let at blive mor, og man har mange tudeture, det skal nok gå over…Det er jo også et stort ansvar med sådan en lille størrelse, kan godt huske hvordan det var med den første af mine, jeg tudede over ingenting…Han er nu dejlig ham den lille Spunk..Klem

 • Leave a Reply