Alene igen

20110717-073749.jpg

Søndagsstemning.

Mor er taget hjem, og vi er nu igen tre – eller fire med Katten 😉 Hun har truet med at komme tilbage igen om en uges tid – hun skal være så hjertelig velkommen.

Jeg sidder og nyder et kvarter foran tv’et, inden Spunken vågner. I dag har han besluttet sig for kun at sove et par timer af gangen – håber ikke han kører samme mønster i nat, den skarnsunge!

Kjærsten laver mad, og menuen står på noget pasta med pesto. Ikke dårligt. Jeg kan slet ikke huske hvornår jeg selv har lavet aftensmad, men det er godtnok længe siden.

I morgen skal vi til høreundersøgelse på Hvidovre. Søde moster kører, så Spunken slipper for at skulle med bussen, lidt endnu.

6 comments
  1. Hej therese, vil bare lige sige at det kan tage tid med den høreundersøgelse inden de kan høre /se noget, da jeg var afsted med mit barnebarn gik der 17 sekunder på højre øre og hun sagde det et er perfekt, men 19MINUTTER på venstre øre, så vi så både døveskolen og hvad ved jeg i fremtgidsperspektiver, først derefter fortalte konen ;at tit og ofte tog det tid inden de nåede frem til resultat, så fortvivl ikke. flinkonella

  2. Det er ikke helt let at blive mor, og man har mange tudeture, det skal nok gå over…Det er jo også et stort ansvar med sådan en lille størrelse, kan godt huske hvordan det var med den første af mine, jeg tudede over ingenting…Han er nu dejlig ham den lille Spunk..Klem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere