Alene igen - CopenhagenDaily
6 In familien/ mig/ spunken

Alene igen

20110717-073749.jpg

Søndagsstemning.

Mor er taget hjem, og vi er nu igen tre – eller fire med Katten 😉 Hun har truet med at komme tilbage igen om en uges tid – hun skal vĂŚre sĂĽ hjertelig velkommen.

Jeg sidder og nyder et kvarter foran tv’et, inden Spunken vĂĽgner. I dag har han besluttet sig for kun at sove et par timer af gangen – hĂĽber ikke han kører samme mønster i nat, den skarnsunge!

KjĂŚrsten laver mad, og menuen stĂĽr pĂĽ noget pasta med pesto. Ikke dĂĽrligt. Jeg kan slet ikke huske hvornĂĽr jeg selv har lavet aftensmad, men det er godtnok lĂŚnge siden.

I morgen skal vi til høreundersøgelse pü Hvidovre. Søde moster kører, sü Spunken slipper for at skulle med bussen, lidt endnu.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Helle K.
  søndag 17. juli 2011 at 19:54

  Totalt afslappet stemning – bĂĽde barn og kat 🙂

 • Reply
  Hende den lille lyshĂĽrede
  søndag 17. juli 2011 at 20:08

  ĂĽĂĽĂĽh hvor er det ondt – som om jeg ikke var skruk nok i forvejen 🙁

  Det ser bare sĂĽ hyggeligt ud, og endnu engang – hvor er han bare dejlig! 🙂

 • Reply
  anette
  søndag 17. juli 2011 at 20:10

  Dejligt billede af den sovende Spunk 🙂

 • Reply
  flinkonella
  søndag 17. juli 2011 at 23:14

  Hej therese, vil bare lige sige at det kan tage tid med den høreundersøgelse inden de kan høre /se noget, da jeg var afsted med mit barnebarn gik der 17 sekunder pü højre øre og hun sagde det et er perfekt, men 19MINUTTER pü venstre øre, sü vi sü büde døveskolen og hvad ved jeg i fremtgidsperspektiver, først derefter fortalte konen ;at tit og ofte tog det tid inden de nüede frem til resultat, sü fortvivl ikke. flinkonella

 • Reply
  Catarina
  mandag 18. juli 2011 at 05:13

  Sådan skal en søndag være. Ha en dejlig dag og held og lykke med høreprøven. 🙂

 • Reply
  rejen
  tirsdag 19. juli 2011 at 07:48

  Det er ikke helt let at blive mor, og man har mange tudeture, det skal nok gĂĽ over…Det er jo ogsĂĽ et stort ansvar med sĂĽdan en lille størrelse, kan godt huske hvordan det var med den første af mine, jeg tudede over ingenting…Han er nu dejlig ham den lille Spunk..Klem

 • Leave a Reply