Det er jo sommer - CopenhagenDaily
3 In mig/ spunken

Det er jo sommer

20110716-091629.jpg

I dag var vi ude at trille en tur. Det var anden gang jeg var ude, på to uger. Vi trillede ned og købte en is. Mums. Spunken sov sødt, og da vi kom hjem sov han videre så jeg også kunne få mig en lille lur.

Nu er Spunken spist af, og han sover sødt igen. Mor har været her siden tirsdag og har i dag ryddet op i vores køleskab og gjort badeværelset rent. Hun er en stjerne, og jeg har sat så stor pris på hendes hjælp disse dage!

En kop koffeinfri kaffe skal nydes, mens Kjærsten tryller jysk dessert frem – hvad så det er 🙂 Han har lige forkælet os med hakkebøffer, kartowler, grønt og “søus”. Han er også en stjerne.

Jeg er da vist ret heldig – søvnmangel til trods.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Merete
  lørdag 16. juli 2011 at 21:08

  Kære dejlige Therese – jeg er ret så sikker på, at du også er nooget af en stjerne!! 🙂 KNUUS

 • Reply
  Signe
  lørdag 16. juli 2011 at 21:41

  Hej Therese, så er jeghjemvendt fra ferie, og kan se, at det går rigtigt godt med den lille 🙂
  Kender alt til det med søvnunderskud, så hvis du får brug for støtte, siger du bare til. Jeg ved lige, hvordan du har det….

  kh Signe

 • Reply
  Lone
  søndag 17. juli 2011 at 15:38

  Små børn og mødre har super godt af den friske luft 🙂

 • Leave a Reply