Piv piv og gaab !

Når Spunken sover sine 3 timers eftermiddagslure, ville det være rart hvis jeg også kunne få sovet.
Nu ligger jeg så for anden gang i dag i sengen og får ikke lukket et øje. Det lyder som om at underboen har besøg af ti vilde elefanter – det er dog kun deres 3 årige søn … For pokker da også !

Så mor er træt og tudeagtig, og må vente til ved 21 tiden når Spunken igen skal i seng.

Kender du en arbejdslejr for børneslaver? – så skaffer jeg et barn… Eller noget …

5 comments
  1. Det er ikke for sjov når udenforstående kommer til at bestemme ens søvn, Therese. Kan du ikke bruge øreproppet og så alligevel høre Spunken.

    Jeg husker vores overbo, da ældste var lille – det var tæt på din beskrivelse. Vi flyttede – hen et sted hvor der også var et løbende barn ovenpå.
    Den erfaring er grunden til at jeg slog mig i tøjret da Ole foreslog at flytte i lejlighed.
    Jeg håber at du får lidt søvn.

  2. Ah Therese, Spunken er alligevel for lille til den slags lejre, og så er der endnu flere andre folks børn og ved du hvad? de er rædselsfulde når man selv er blevet mor. håber du har fået sovet lidt og endnu engang han er altså for lækker!

  3. Jeg kan også leverer 2 ulidelige unger, nemlig naboen´s. De er idag hhv 9 og 12 år, og har i de 5-6 år de har boet ved siden af os gjort vores somrer ulidelig. De er ude indtil omkring midnat, larmer, bliver aldrig bedt om at dæmpe sig. Vores store søn har et par år i træk, ved eksamenstid måtte sove i stuen for at være frisk til eksamen.
    Føler med dig, for det er ikke lige det du har brug for…. Knus

  4. Åh stakkels dig. Det er rædselsfuldt med nabostøj når man har brug for at sove. Ville ønske jeg kunne sende dig noget af den fred og ro der er her i mit lille rækkehus, hvor naboerne er ældre damer til begge sider.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Shame on you!

Ok….det var så den første træning. Jeg kom hen til centeret, og mødtes med “bolighuset” (træneren Ilva). Jeg…
Læs mere