2 In mig

Hvor dælen er…

Det dér ammehjerne, ikk’?!

Jeg kan ikke finde en skid af de ting jeg skal bruge når jeg skal bruge dem..
I dag har jeg ledt efter en kortlæser (for jeg har jo et kamera men tar hele tiden billeder med mobil fordi kortlæseren er væk), mayoen (til en af de utallige boller jeg lige kan smøre med en hånd, Mayo og kylling på, haps), kuglepen, Spunkens ene sok og opladeren…

Det kan også bare være varmen. Nu har jeg i hvert tilfælde valgt at kalde det en dag, og bruge resten af dagen i sofaen, foran flimmeren. Skal også ha skrevet en liste over hvad der skal pakkes til sommerhuset.

Har jeg sagt at jeg glæder mig??

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mette
  torsdag 4. august 2011 at 18:00

  Det har du og det er forståeligt… god ferie 🙂

  • Reply
   Therese
   fredag 5. august 2011 at 15:40

   Tak, Mette 🙂

  Leave a Reply