Fem minutter i sofaen - CopenhagenDaily
9 In mig

Fem minutter i sofaen

Spunken sover. Ahh. Han har simpelthen været den sureste Spunk, i tre dage nu. Han får mad, skiftet ble, leger lidt og så er han ellers bare sur med sur på. Intet er godt nok, og man må bare kigge på hans sure grimasser, indtil han igen vil sove – og det vil han helst ikke, jo måske i 45 minutter. For pokker da. “Det er en fase, det er en fase”, gentager jeg, mens jeg smiiiiiler fra øre til øre, og synger sange for ham. Skøre unge.

Ellers er der ikke meget nyt at berette. Mødregruppen er startet, og de virker som søde piger med søde bebser. Det er skønt at ha’ nogle at tale med, som står i det samme som én selv. Jeg er sikker på vi får megen glæde af hinanden.

Bilkiggeriet, går godt. Vi har nu valgt 2-3 muligheder, som vi skal ud at prøvekøre. Det blir’ sjovt – og hold op, hvor jeg glæder mig til at der står en bil med vores navn på. Så blir’ det pludselig lidt nemmere, at komme rundt omkring.

Huskiggeriet, går også ok. Vi har ikke selv sat til salg endnu, ej heller kommet med bud på huse, men vi ved hvad vi er ude efter, og hvilke områder. Så må vi ta’ næste skridt, når overskudet er til det. Tænk hvis vi måske har en have, næste sommer (som Spunken kan løbe rundt og være sur i).

Jeg får ikke læst så mange blogs, så jeg føler mig håbløst bagud. Når man er vandt til at tjekke ind hos 10-12 blogs dagligt, er det lidt underligt pludselig ikke at ane hvad der rører sig. Forhåbentlig sover (den sure) Spunk lidt endnu, så jeg kan besøge mine favoritter.

Kjærsten er ude at løbe sig en tur. Han fik løbeudstyr af mig, i fødselsdagsgave, så nu har han genoptaget sit løberi. Han var ret sej til det, dengang jeg mødte ham, så det er skønt at se at han har fundet interessen igen.
Selv om han har ømme stænger i aften, håber jeg han kan lokkes til en aftentrilletur (hvis Spunken ikke er for sur). 😉

God søndag, til alle.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Catarina
  søndag 21. august 2011 at 13:40

  Orr, kan godt forstå du glæder dig til bilen står dernede lige til at hoppe ind i. Det bliver godt.

  Nyd søndagen og ang. blogs, så løber de ingen steder.
  Klem fra Fyn

  • Reply
   Therese
   søndag 21. august 2011 at 13:45

   Det blir’ så dejligt, Catarina. Peugoten, er en af dem der skal kigges på 😉 Klem tilbaws!

 • Reply
  anette
  søndag 21. august 2011 at 14:13

  Krydser fingre for at I snart har ny bil og hus … og en glad Spunk 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 21. august 2011 at 14:42

   Alle tre, ville være dejlige 😉

 • Reply
  Øglemor
  søndag 21. august 2011 at 14:40

  Krydser også fingre for, at der snart er styr på bilkøb, huskøb og Spunkens humør. Ang. blogs, så er jeg helt enig med Catarina i, at de ikke løber nogen steder, så koncentrer du dig om din søde (sure :-)) Spunk i stedet og om at få slappet af, når han sover.

  (I øvrigt, kender du så den der “60 vidunderlige uger” (eller hvad den nu hedder). Handler om de såkaldte tigerspring og – selv om den efter min mening er lidt træls – rammer faktisk meget godt hovedet på sømmet de gange, hvor baby er mega-utidig, og man ikke helt fatter, hvad der sker med ens normalt så søde afkom…)

  • Reply
   Therese
   søndag 21. august 2011 at 14:43

   Kender (og har) bogen. Den er lidt frelst, men den rammer meget godt. Han er 7 uger nu, så han kan sagtens være i et spring. Håber snart det sure løg, blir sig selv igen 😉

 • Reply
  Katrine
  søndag 21. august 2011 at 15:07

  Har en sur Prop på 1½…. Pre-teenager tror jeg. Vil du bytte??? 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 21. august 2011 at 15:10

   Ha ha, nej tak 😉

 • Reply
  Sidsel
  onsdag 24. august 2011 at 19:23

  Synes du er så sød…. med den sure Spunk:-) Min var sur i 3 mdr. Tror hans grundhumør bare var/stadig er lavt. Han er 20 år i dag og kan stadig være det sureste løg. Nr 2, jamen han er bare ikke sur, har et lysere sind. Tror bare du må holde ud i de 3mdr. Det vender. Men fandme hårdt er det. Og som du beskriver, dagen hvor man dårligt når et bad, bare render rundt i natkjole med gylp og brysterne konstant fremme….okkedog. Det lysner. Det gør det

 • Leave a Reply