Fra desperado til dengse

Jeg kom aldrig i bad i går, for Spunken endte med at køre showet hele dagen. Helt hysterisk, medmindre han lå ved babsen. Tilsidst var jeg så desperat, at jeg lavede en flaske med modermælkserstatning – mine bryster havde brug for ro. Dét var Spunken ligeglad med, og flasken kunne jeg stikke skråt op 😉
Klokken 22, gik jeg i seng med Spunken, som på det tidspunkt ikke havde sovet i 12 timer, udover et par lure af et kvarters varighed. Han var heldigvis til at arbejde med, og efter lidt (mere) babs, og nus på kinden, faldt han i søvn, og vågnede først klokken 02. Så igen fire timers søvn, og så stod vi op ved syv tiden.

Kjærsten og Spunken morgenhyggede lidt, mens jeg gjorde klar til besøg fra mødregruppen. Jeg smuttede til bageren, og tog mig gooood tid – jeg måtte jo hellere nyde den friske luft, inden cirkuset igen begyndte, men næ nej. Spunken endte med at være dengse hele dagen. Han sov en middagslur på 4 timer (!!) og var sød og dejlig, da mødregruppen var her. Så sov han igen en lille smule i eftermiddag, og nu sover han igen.

Sjovt som hver dag er forskellig.

Nu krydser jeg fingre for en fortsat fredelig aften, og nat.

8 comments
  1. Gad vide om babyer har en indbyrdes aftale om, hvornår de skal være helt oppe i det røde felt og hvornår de skal slappe af? For Magnus var også godt oppe i det røde felt det meste af dagen i går – havde dog en tendens til at skrige af mine bryster i stedet for at spise – mens han i dag har sovet en masse og opførte sig eksemplarisk da sundhedsplejersken var her. Babyer 😀

  2. Kan berolige dig med, at det kun bliver bedre med tiden… 🙂 Proppen havde også nogle dage hvor jeg overvejede at skubbe barnevognen ind til naboen og LØBE!! Men alt bliver nemmere, når babyerne får lidt alder på bagen. Håber du når et dejligt bad idag 😉

  3. Min erfaring med to unger er/var, at hver gang de lavede et udviklingsspring, så blev de tovlige og krævende (krævede mere næring lig kunne mere/skulle stimuleres). Kræver så også, at man er på forkant og ikke forventer status quo. Og sådan har det sådan set været lige siden. Når de bliver teenagere høster man endelig frugten.

    1. Jeg glæder mig til at han er færdig med dette spring, og vi så får et par uger med “ro” 🙂 Sjovt at tænke på at han jo selvfølgelig en dag blir’ teenager, der går med aviser og smugryger i kælderen. Ha ha.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om