Boligtanker

Jeg sidder og dimser boligannoncer. Nu hvor vores andelslejlighed, snart er ude på markedet, er det lige pludelig blevet en tand mere interessant. Tænk at Spunken måske tumler rundt ude i en have, næste sommer ! – og at han får sit eget værelse…

Så kommer jeg til at tænke på Katten. Hun er gammel, og har ikke været udekat i over ti år. Hun må nyde sit otium inde, for det vil være synd for hende, at skulle begynde at kæmpe om territorie, i en alder af 16 år.

Når jeg kigger rundt i lejligheden, tænker jeg så også på hvor mange år jeg har boet i lejlighed. Jeg har ikke boet i hus, siden jeg var teenager. Pludselig føler jeg mig meget voksen… men hey, fylder jo også rundt næste uge 😉

Ih, hvor er det spændende.

Billederne, er af et af de huse vi har i kikkerten. Er det ikke fint?

18 comments
 1. Det ser sgu godt ud – held og lykke med at finde det helt rigtige 🙂
  Vi har en lille have og masser af grønne omgivelser, og min den store elsker at der er plads til at lege. Ville bestemt ikke have været det samme, hvis vi stadig skulle hænge ud i den gamle gård som hørte med til vores daværende lejlighed.

  1. Har I haft problemer med det ? Jeg tænker hvis der er en havedør el katten kan kigge ud af, så er det måske lidt svært for hende ikke at blive lidt bims ? 🙂

 2. Jeg havde snuppet det hus lige på stedet!
  Det er lige før, at jeg overveje at flytte til Vanløse bare p.g.a. det, vidunderligt ser det ud.

  Jeg håber, at i hurtigt får solgt jeres lejlighed, så i kan blive lidt mere konkrete i jeres muligheder.
  Pøj pøj…

  1. Vi får et gæsteværelse, Anne, og der er du velkommen anytime – hvis altså vi napper huset 🙂

   Nu har vi spurgt om at få tilstandsrapporten, og så må vi ta den derfra. Prisen skal også forhandles ned (og vores andel skal self. sælges).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere