Bonus fødselsdag - CopenhagenDaily
4 In familien/ mig/ venner

Bonus fødselsdag

Ahhh. Sikke en skøn dag. De sidste gæster er lige gået, og der er faldet ro over lejligheden.
Dagen startede ellers lidt hektisk, ved at vi sov over os, så lidt i ti stod jeg op. To timer havde jeg til at bage boller, æblekage, lave lagkage, gå i bad og gøre klar til folk. Kjærsten var heldigvis god til at gi nogle hænder med, og vi nåede det hele. Vi er et godt makkerpar.

En dejlig blanding af familie og skønne veninder, kom og hjalp med kagerne. Jeg havde vist lavet liiidt for meget kage, men der var også nogle aflysninger. Tanker ud til de der ikke kunne komme – I må komme til rester i morgen. Hi hi.
Men ellers har vi hygget, snakket, ædt og grinet. Jeg er blevet meget begavet, hold da fast med dejlige gaver ! Dullegrej, gavekort til dullegrej, bobler, vase, køkkengear og meget andet fint. Spunken blev også forkælet med lækkert kluns. Det heldige asen.

Spunken har mødt en masse mennesker og er nu helt træt i låget. Lille fidus. Han kommer forhåbentlig til at sove godt i nat.

Jeg har mange fine billeder jeg gerne vil vise, men jeg kan af en eller anden grund ikk få lov til at uploade billeder :-/

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Judith
  søndag 4. september 2011 at 09:00

  tak for i går, det var så hyggeligt og dejligt at se både Spunken, farmand og hans mor igen. Krams herfra.

  • Reply
   Therese
   tirsdag 6. september 2011 at 10:53

   Det var nemlig rigtig hyggeligt 🙂

 • Reply
  Hanne baby
  tirsdag 6. september 2011 at 09:05

  Hvor køber du tøj til spunken henne? Jeg har ofte købt igennem babywalz, men kunne godt tænke mig at få lidt nyt inspiration..

  • Reply
   Therese
   tirsdag 6. september 2011 at 10:53

   Det er lidt forskelligt, Hanne. Men som oftest inde på filabel.dk, ansos.dk eller Trendsales 🙂

  Leave a Reply