Forandring fryder

Jeg trillede mod Frederiksberg Have, men istedet for at gå ind, gik jeg til venstre og ind i “Det Kongelige Danske Haveselskab’s have”. I modsætning til frb. have, var der stille og fredeligt. Nogle gartnere gik rundt og arbejdede, og der var en dejlig duft af nyslået græs. Spunken sov de første tyve minutter, men vågnede så med et vræl. Han fik en tår mælk, og jeg nød at sidde og kigge på et fint springvand, mens han spiste færdig. Han afsluttede med en prut-salut (med fyld), og gylpede udover mig….så gik turen hjemad, for ammehjernen hér, havde glemt pusletasken med de rene bleer…æv….. Snarest må jeg tilbage, for der var skønt at gå tur.


Jeg har været så heldig at få Spunken til at sove (det er stort, for det gør han næsten ikke om dagen), og nu nyder jeg at dimse lidt og læse blogs inden det går løs igen. Skønt. Jeg er bagud på min reader, med 176 ulæste blogindlæg…. jeg får nok ikke læst dem alle, men det gør ikke så meget. Jeg har lidt tid til at være mig, og jeg nyder det.

1 comments
  1. Jeg elsker Haveselskabets have – har været der mange gange og har altid nydt roen og stilheden der; der er faktisk helt Zen-agtigt 🙂
    Jeg håber du kommer til at opleve deres flotte påfugle, som dukker op en gang i mellem – de er simpelthen bare så flotte!
    Flotte billeder du har taget – især det midterste er helt specielt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere