Den skæve Spunk

I mit forsøg på at få Spunken til at sove om natten, havde vi i dag besøg af en kraniosakralterapeut. En af pigerne i mødregruppen, havde anbefalet hende, og jeg tænkte at det jo ikke ku skade at prøve – udover at skade indholdet af pengepungen.

Hun trykkede, vendte og drejede på Spunken. Han viste sig at ha både et skævt korsben og bækken. Det rettede hun, og hun mente at det ikke ville blive skævt igen. Hun kommer til en opfølger i næste uge, hvis jeg synes det er nødvendigt. Han har fået sin skævhed enten i maven, eller ved det lange pressevé-forløb, ved fødslen, hvor jordemødrene endte med at skubbe ved på min mave, under en vé, så han kom ud. Det har uden tvivl været en belastning for den lille Spunk. Nååårh.

Udover det, foreslog hun at vi tumler lidt mere med Spunken. Han er en robust baby, der godt kan tåle en masse leg. Han skal køres mere træt, så nu skal der leges. Jeg har hendes bog, “Leg med din baby”, og nu må jeg ta legene fra en ende af og finde frem til hvad Spunken syns er sjovt og udfordrende.

Næste projekt må være at han skal sove mindre i vores seng om natten, og mere i sin egen. For vi ligger alle tre og møfler, og vækker måske hinanden lidt. Han har heller Ikke behov for så meget mad om natten, men når han vågner, kan han med det samme lugte maden og vil ha den. Jeg vil gerne ned på at amme en til to gange om natten, og ikke som nu, tre til fire gange. Det kommer til at tá tid, og han går helt balalejka hvis han blir lagt i sin egen seng, om aftenen. Jeg har ikke travlt med det, men det er målet.

6 comments
  1. Hej søde Therese.
    Vi har jo selv bøvlet en del med en baby, der ikke ville sove. Nu, hvor hun heldigvis det meste af tiden er igennem-sovende, tænker jeg tit på de ting, som jeg nok ville have gjort anderledes dengang… hvis jeg dog bare havde vidst det. Alle børn (og voksne) er forskellige, og måske er det fuldstændig ubrugeligt for dig, men her får du alligevel en liste over ting, som jeg ville ønske jeg havde vidst for et år siden:
    – Jeg elsker at sove varmt – det gør min datter bestemt ikke!
    – Der er nogle gange stor forskel på, hvornår min baby BURDE være træt, og hvornår hun rent faktisk ER træt. Hendes søvnbehov ligger bare i den korte ende, og kun når jeg fanger hende dér, hvor øjnene begynder at hænge af træthed, vil hun sove. Når hun når dertil, vil hun til gengæld sove alle steder!!
    – Hvis hun har spist kl. 02, så dør hun ikke, hvis hun bliver nægtet mad kl. 03. Faktisk ender det måske som en lettelse for hende, når hun finder ud af, at der aloligevel ikke vanker noget før kl. 6, og hun trygt kan sove videre 🙂
    – I brud med dårlige vaner skal det typisk blive værre, før det bliver bedre.

    Håber snart at du får nattesøvnen igen! <3

  2. Håber virkeligt det kommer til at virke for jer, så I alle kan få noget søvn. Du må lige holde os opdateret :-). Bogen købte jeg da jeg fik min den største – den har vi haft stor fornøjelse af 🙂

  3. Det lyder vel nok godt! Jeg har selv gode erfaringer med kraniosakralterapi, selvom det også kan føles ret grænseoverskridende (den ene gang fik jeg mine kæbemuskler INDE i munden behandlet :-0
    Hende du har brugt, behandler hun udelukkende babyer, eller har hun også voksne klienter? Og har hun klinik i Khb?

    1. He he, som sanger overrasker det mig ikke med indvendig kæbemassage. Jeg har selv fået både kæbe og tungemassage, af min sanglærer 😉 He he.

      Jeg ved faktisk ikke om hun behandler voksne, men du kan finde hendes oplysninger på tumlastik.dk , og skrive til hende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om