3 måneder, 3 uger og 3 dage - CopenhagenDaily
5 In mig

3 måneder, 3 uger og 3 dage

Glad barnevognsspunk og Spunk med sin første ballon

Så gammel er Spunken, i dag 🙂
Tiden flyver, og i morgen er der møde med sundhedsplejersken, der skal fortælle om når baby skal ha’ fast føde. Jeg regner med at begynde på grød, så småt, når han når 5 måneder. Det blir’ sjovt, selv om vi ikke glæder os til bleernes udvikling, når der kommer flere fødevarer på repetoiret.

Ellers ånder alt fred og idyl. Efter en lang dag, med trilletur i regnen, besøg hos Gudmor, og en god gang “Chili con carne”, sover Spunken i sin vugge, og Kjærsten og jeg, feder den i sofaen. Jeg er spændt på om Spunken blir (endnu mere) urolig i nat, efter at jeg har spist to gode portioner chili, der var godt stærke, og indeholdt masser af mørk chokolade og bønner… Men så tar’ vi det med, for maden smagte godt.

Jeg har set 5. afsnit af “Broen”. Pyh, jeg synes den er godt skruet sammen, og rigtig spændende. Hva’ syns’ du?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Mette
  onsdag 26. oktober 2011 at 20:56

  Broen har jeg ingen mening om… men Spunken… han er i verdensklasse 🙂

 • Reply
  conny
  torsdag 27. oktober 2011 at 23:34

  Broen vinder, hver gang man ser den. I starten var jeg lige ved at opgive den. Nu eelsker jeg Sagas manglende sociale kompetencer. Og så er det rart at se Kim Bodnia i en hyggelig rolle for en gangs skyld.

 • Reply
  Tina - omme i London
  lørdag 29. oktober 2011 at 20:16

  Han er altsaa bare nuttet, den Spunk!

  • Reply
   Therese
   søndag 30. oktober 2011 at 16:33

   Super nuttet, Tina 🙂

  Leave a Reply