Det er ikke for tidligt

Det er da ikke for tidligt, at lade sig inspirere til årets juleudsmykning, vel? I år skal vi være herhjemme, og min mor kommer og fejrer sammen med os. Måske kommer min søster og niece også, det kunne i hvert tilfælde være drønhyggeligt.

Jeg forestiller mig masser af lys, både levende og lyskæder. Gran, blomster, kogler, skåle med nødder og citrusfrugter, dufte af kanel og nelliker.
Juletræet skal være stort og smukt, med masser af pynt. Måske man skulle prøve en rødgran i år? De fælder voldsomt meget, men jeg synes de på en måde ser mere julede ud….Vi får se, hvad de har af juletræer nede på Frederiksberg Allé, i år.

Ahhh, jul. Det er lige om lidt.

7 comments
    1. Ja, de er ofte ret dyre i København ! Har I bil ? Så er der nemlig ofte mange penge at spare, hvis man gider at køre lidt udenfor byen og fælde et træ selv 🙂

  1. Vi skal også holde jul i år, og jeg synes julestemningen er kommet snigende ret tidligt i år. Måske fordi der er så meget jeg gerne vil have på plads tidligere end i sidste øjeblik?

    1. Hi hi, ja det kan være 😉 Jeg håber den dejlige julestemning i min krop, fortsætter, november ud. Jeg er nemlig ikke fan af en måned, hvor dagene er mørke og lidt triste.

      1. Nej, det er jeg heller ikke. Men prøver på at forberede mig med krea-projekter – og har vist en liste, så der både er til før og efter jul. Det er et nyt forsøg, så er spændt på om det kan lade sig gøre at jage det triste væk ved at holde mig igang med hænderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Dagen før …

Så er træet pyntet, grøden står og simrer, ænderne i gadekæret er blevet fodret, julesangene er blevet skrålet,…
Læs mere

Før-juleri

Kransen hænger på døren, kalenderlys og adventskrans er klar. Nu må julen godt komme an. Man må sige…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Mandag

Det har været en travl weekend. Fredag smuttede jeg ned til mor. Vi skulle gøre klar til julemarkedet.…
Læs mere