Fremskridt

Der er fremskridt i Spunk-sove-land. I går aftes, blev han som han plejer, lagt i slyngevuggen ved halv otte-otte tiden. Så “plejer” han at vågne ved elleve-tolv tiden, for så at spise lidt og sove i sengen sammen med mig.
I går var dog anderledes. Jeg gik i seng ved elleve tiden, der sov Spunken stadig. Han sov helt til klokken halv to, hvor Kjærsten tog ham op, skiftede ham, og kom ind til mig med ham. Dvs. Spunken havde sovet omkring seks timer ! Aldrig før sket 🙂
Så der er fremskridt, og jeg jubler ved tanken om at han kommer til at sove i længre stræk om aftenen/natten.

I morges stod vi op ved halv otte tiden. Spunken blev fra han kom ind til mig, ammet to-tre gange (ka’ ikke helt huske det, for jeg halvsover samtidig), og ved syv tiden begyndte han at snakke med og i sine hænder. De er hans mikrofoner for tiden, og jeg tænker om han måske blir’ journalist. Hi hi.

Nu ligger han i sin vugge igen. Det er tid til en lille formiddagslur, inden vi får dejligt besøg af Marianne.

6 comments
  1. Fedt for jer alle tre. Vidste du at nogle siger, at hvis en baby sover længere end fem timer i træk, så kalder man det at sove igennem for sådan en lille fyr som spunken?
    Det har jeg dog selv stadig til gode her syv måneder efter min den mindste blev født

    1. Så skal han lige lære at sove igennem på den anden side af kl tolv, for når han først er vågnet efter den lange lur, er det kun to timer han sover ad gangen 🙂

      Nårh Signe. Håber den lille snart får et sovehjerte !!

  2. Hvor er det dejlig for jer hvis han har luret den med længere stræk om aftenen/natten.. 🙂
    Krydser fingre for at det fortsætter..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om