Lun morgenmad

En morgenmad der hitter, for tiden, er grød. Den hurtige grød fra Urtekram, er supergod, og jeg er især glad for den med æble og kanel. Jeg tilsætter selv en teskefuld kokosolie, både for smag og sunde fedtstoffer.
Grøden varmer i maven, og mætter i lang tid, synes jeg. Den kan laves på fem minutter, og skal ikke laves i en gryde. Altså, det blir’ ikke meget nemmere.

Smagen er rund, blød, let syrlig pga. de tørrede æbler og sød af kanel og hirse. Det er desværre lidt dyrt, da der kun er til en uge for én person, i sådan en pose, og posen koster 25 kr.

Jeg er ikke blevet bedt om at anbefale Urtekram og kokosolien, det er udelukkende fordi jeg er vild med produkterne, og gerne vil “gi’ det videre” 🙂

7 comments
  1. Det lyder lækkert med “alt i en”. Jeg er ret vild med havregrød til morgenmad og står selv og skærer frugt og blander – og netop derfor sker det ikke så tit.
    Kan du fortælle lidt om (gentage – måske har jeg bare ikke fulgt med), hvorfor det der kokosolie er så sundt i forhold til almindelige olier som oliven-, raps- og andre olier – måske i et lille indlæg for sig?
    For det er jo også pænt dyrt.

  2. Kan godt v ære, at jeg er mærkelig … men jeg synes altså ikke, at 25 kroner for morgenmad i en uge for en person er dyrt, når det man får er let at lave, god kvalitet, gode råvarer og god smag (nope, jeg får ikke penge for at anprise…).
    Det er under 5 kroner for sund morgenmad 🙂

    Gitte K

    1. Jeg tror mest jeg tænker i forhold til hvis man køber to kg havregryn, en pose rosiner, æbler og kanel selv. Så blir en portion endnu billigere. En pose til 25, skal der så to af på en uge, hvis både jeg og Kjærsten skal ha. Så er det lidt dyrt 🙂 Jeg køber det dog gerne, for at spare tid, men kan godt forstå at familier med mange i husstanden, eller unge på SU, vil droppe det.

      1. Mnjaeh … Du har ret! Det er dyrt i fht. selv at lave det. Det er de nemme løsninger altid, øv.

        (Sidste år solgte jeg et par snørestøvler til mig selv på samme måde. Jeg har støvlerne i 3 år, går med dem hele vinterhalvåret. Det bliver til 93 øre pr dag for støvler til 1.199,-) 🙂

        Gitte K

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere