Jule-jule-jule-juleriiiiieeeer

20111127-172033.jpg

Shit, hvor meget kan man mon jule på én dag? Der er lavet brændte mandler (hvorfor dælen har man indtil nu, købt dem i dyre domme, når det er så nemt at lave selv?), flettet julehjerter, farvet julekort, flettet stjerner (Kjærsten gjorde det, for jeg har aldrig lært det), lavet advents”krans”, hængt julestjernen op, stillet adventsstagen frem…. Jeg gik amok i Panduro, forleden, og købte en kasse fuld af juleklippeklisterier. Det var en god idé, og jeg har lyst til at lave en masse julepynt. Desværre var det ikke almindeligt glanspapir der var i kassen, men noget der allerede var i hjerte-skabeloner, så det er kun de almindelige flettede hjerter.

20111127-172057.jpg

Planen var ellers, at vi ville ha’ kørt ned til min mor i dag, for hun var nede og sælge sine fine ting, på et julemarked. Da vi kunne konstatere at det ville storme, droppede vi det. En times køretur, i blæsevejr og regn, var ikke lige hvad vi allermest kunne tænke os.
Spunken ånder letter op, for han vidste vist at hans moar ville iklæde ham et pinligt julekostume….

 

4 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Dagen før …

Så er træet pyntet, grøden står og simrer, ænderne i gadekæret er blevet fodret, julesangene er blevet skrålet,…
Læs mere