Jule-jule-jule-juleriiiiieeeer - CopenhagenDaily
4 In familien/ jul

Jule-jule-jule-juleriiiiieeeer

20111127-172033.jpg

Shit, hvor meget kan man mon jule på én dag? Der er lavet brændte mandler (hvorfor dælen har man indtil nu, købt dem i dyre domme, når det er så nemt at lave selv?), flettet julehjerter, farvet julekort, flettet stjerner (Kjærsten gjorde det, for jeg har aldrig lært det), lavet advents”krans”, hængt julestjernen op, stillet adventsstagen frem…. Jeg gik amok i Panduro, forleden, og købte en kasse fuld af juleklippeklisterier. Det var en god idé, og jeg har lyst til at lave en masse julepynt. Desværre var det ikke almindeligt glanspapir der var i kassen, men noget der allerede var i hjerte-skabeloner, så det er kun de almindelige flettede hjerter.

20111127-172057.jpg

Planen var ellers, at vi ville ha’ kørt ned til min mor i dag, for hun var nede og sælge sine fine ting, på et julemarked. Da vi kunne konstatere at det ville storme, droppede vi det. En times køretur, i blæsevejr og regn, var ikke lige hvad vi allermest kunne tænke os.
Spunken ånder letter op, for han vidste vist at hans moar ville iklæde ham et pinligt julekostume….

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Christina
  søndag 27. november 2011 at 18:12

  Hej ven – du har vundet en give away.. Kærligst fra Christina

  • Reply
   Therese
   søndag 27. november 2011 at 18:56

   Hurra 🙂

 • Reply
  Anne Dyrholm Stange
  søndag 27. november 2011 at 22:55

  Julevildskab!!
  Det kan vi li’…

 • Reply
  Judith
  mandag 28. november 2011 at 09:06

  Der kommer flere dage:-)

 • Leave a Reply