Helt utroligt!

Efter en times skrigetur på “jegvilIKKEsove”-måden, faldt Spunken i søvn ved 22 tiden. Jeg gik selv i seng ved midnat, og vågnede af at Kjærsten kom ind med Spunken klokken lidt i to. Så blev Spunken ammet, og lagt tilbage i slyngevuggen. Jeg lagde mig om på den anden side, og sov. Da jeg vågnede, var det ved at blive lyst, og Spunken lå og møflede rundt. Jeg tog ham op, gav ham mad, og kiggede på klokken 07.40 … !!!! Jeg rodede rundt i hjernen, for at huske om jeg havde ammet ham, flere gange i nat, men nej. Spunken sov sgu “igennem” (det siger man hvis de sover 5 timer i streg), for første gang, nogensinde.
Jeg har fået fem timers sammenhængende søvn, for første gang i fem måneder.

Wooot, woooot, og kulørte lamper.

Nu håber jeg at det er fordi Spunken syns det er dejligt i sove, og ikke pga. udmattelse efter den lange skrigetur… 😉

8 comments
  1. Pas på… Man bliver ofte mere træt når man pludselig får lov til at sove 🙂 Lad os håbe at Isaac syntes det var et hit, og gentager det igen i nat!

  2. Det er jo intet mindre end fantastisk!!! NYYYYYD det! og selvom han så sku gøre det igen i nat, så er der desværre ingen garantier for, at det holder 😉

    Men åååh sikke en følelse at sove i flere timer sammenhængende! Man lærer virkelig at værdsætte søvn 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om