Våd og Plumsk dag

20111203-183757.jpg

Bilen blev pakket, og afsted i regnvejr, kørte vi til julemarked i Helsinge.
Hvor er det skønt at vi bare kan komme rundt, uden besvær, nu. Vi ankom til Fuglebjergaard, sammen med en milliard andre. Fru Plum, havde arrangeret parkering på en mark, og i den regn, var der temmelig mudret. Kjærsten havde vist lige lidt krise, over ny bil i mudder 😉

20111203-183821.jpg

Vi gik på skift ind i gårdbutikken, og osede. Jeg fandt dejlige ting, og viser et lille billede af min fangst, senere. Bagefter gik Kjærsten ind, og fandt hjemmebrygget øl og lækker ketchup.

Spunken var stærkt utilfreds (han var ellers den der havde det dejlig varmt), og vi gjorde besøget kort. Kjærsten gik mod bilen med Spunk og vogn, og jeg gik i bagerafdelingen efter lidt proviant til køreturen. Fru Plum hende selv, stod med friskbagte birkessnegle, så to af dem røg i kurven samt en lækker honningkage.

Hjemad det gik, og godt vi havde proviant, for vi måtte på en længere omvej grundet en ulykke på motorvejen.

Vel hjemme, rørte jeg noget biksemad sammen, skyllet ned med kaffe. Det er nu et par timer siden, og jeg har endnu ikke fundet varmen. Mens jeg skriver dette indlæg, er der ved at blive fyldt vand i spaen. Mon ikke jeg får varmen efter et dejligt bad ?

Næste gang vi skal op til Plum, skal der ikke være så dårlige vejrforhold, for jeg kunne vist sagtens bruge lang tid på hendes matrikel.

20111203-184404.jpg

Skal du til julemarked i år ?

2 comments
  1. Jeres dag lyder hyggeligt – vi har i år besluttet os for at tage et smut til Stockholm på miniferie. Vi har hørt at det skulle være så hyggeligt i den gamle by. Der går lige et par uger endnu, inden vi smutter afsted alle fire, så jeg går og krydser fingre for at der også kommer lidt sne deroppe som prikken over iet på sådan en juleferie 🙂
    God søndag til dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Dagen før …

Så er træet pyntet, grøden står og simrer, ænderne i gadekæret er blevet fodret, julesangene er blevet skrålet,…
Læs mere

Før-juleri

Kransen hænger på døren, kalenderlys og adventskrans er klar. Nu må julen godt komme an. Man må sige…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Mandag

Det har været en travl weekend. Fredag smuttede jeg ned til mor. Vi skulle gøre klar til julemarkedet.…
Læs mere