Bog-aber

Spunken fik to fine Kaj Bojesen aber, i dåbsgave. De er kommet op at hænge i bogreolen, hvor jeg synes de passer godt. Bogreolen er godt proppet, og den dag vi får en større bolig, skal der købes et par forlængere til den, så der er god plads til alle bøgerne.

Jeg elsker bøger, og er ikke helt blevet bidt af det med at læse dem på min iPad, endnu. Det kan være det kommer, for jeg sagde også i sin tid, at jeg ikke ville stoppe med at købe cd’er…. Nu køber jeg al musik på iTunes (eller på LP…).
Duften af bøger, følelsen af at bladre … ja, det holder jeg bare rigtig meget af. Bøger hygger. Da jeg var lille, kunne det undre mig, hvis vi var hjemme hos nogen, der ikke havde bøger. For jeg var altid omgivet af dem, da min mor også har en masse. Jeg havde mit eget skab, med børnebøger, som jeg gik hen til, for at finde de bøger jeg eller mor skulle læse.

Spunken har allerede en del børnebøger, og jeg skal ha’ fundet en lille reol til ham. Jeg overvejer at købe en ubehandlet træreol, og så måske selv lege lidt med maling og tapet. Nu må vi se hvor langt der er fra tanke til handling 😉

6 comments
  1. Hvor ser det fint ud med aben, sådan en kunne jeg også godt tænke mig…
    Jeg har også altid elsket bøger og er allerede begyndt, at kigge efter bøger til vores jule-baby. Jeg skal jo tale tysk med ham, så jeg er ansvarlig for den tyske “litteratur”, og så må kæresten overtage den danske del. Hvornår kan man mon begynde, at læse højt for børn?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere