Bog-aber - CopenhagenDaily
6 In bolig

Bog-aber

Spunken fik to fine Kaj Bojesen aber, i dåbsgave. De er kommet op at hænge i bogreolen, hvor jeg synes de passer godt. Bogreolen er godt proppet, og den dag vi får en større bolig, skal der købes et par forlængere til den, så der er god plads til alle bøgerne.

Jeg elsker bøger, og er ikke helt blevet bidt af det med at læse dem på min iPad, endnu. Det kan være det kommer, for jeg sagde også i sin tid, at jeg ikke ville stoppe med at købe cd’er…. Nu køber jeg al musik på iTunes (eller på LP…).
Duften af bøger, følelsen af at bladre … ja, det holder jeg bare rigtig meget af. Bøger hygger. Da jeg var lille, kunne det undre mig, hvis vi var hjemme hos nogen, der ikke havde bøger. For jeg var altid omgivet af dem, da min mor også har en masse. Jeg havde mit eget skab, med børnebøger, som jeg gik hen til, for at finde de bøger jeg eller mor skulle læse.

Spunken har allerede en del børnebøger, og jeg skal ha’ fundet en lille reol til ham. Jeg overvejer at købe en ubehandlet træreol, og så måske selv lege lidt med maling og tapet. Nu må vi se hvor langt der er fra tanke til handling 😉

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  ohhhappy
  søndag 4. december 2011 at 12:32

  Hvor ser det fint ud med aben, sådan en kunne jeg også godt tænke mig…
  Jeg har også altid elsket bøger og er allerede begyndt, at kigge efter bøger til vores jule-baby. Jeg skal jo tale tysk med ham, så jeg er ansvarlig for den tyske “litteratur”, og så må kæresten overtage den danske del. Hvornår kan man mon begynde, at læse højt for børn?

  • Reply
   Therese
   søndag 4. december 2011 at 16:57

   Vi begyndte da han var omkring tre måneder. Han forstår nok ikke så meget men nu sidder han allerede og rører ved bogen og kigger med store øjne på tegningerne.

 • Reply
  mette
  søndag 4. december 2011 at 13:38

  Elsker Kaj Bojesens univers og er selv en stor bognørd.

  jeg er vild med denne hjemmeside:
  http://bookshelfporn.com/

  Der er alt hvad en bogelsker drømmer om.

  Tak for en super blog – og glædelig 2. søndag i advent.

  • Reply
   Therese
   søndag 4. december 2011 at 16:58

   Ha ha. Sej hjemmeside 🙂
   Velbekomme, bare dejligt at du læser med. Rigtig god søndag.

 • Reply
  Hanne
  søndag 4. december 2011 at 14:15

  Og rigtig fede bøger I har på hylderne 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 4. december 2011 at 16:59

   Der er i hvertfald lidt af hvert 🙂

  Leave a Reply