Oh holy sh*t…night

Sikke en nat. Spunkens mave har ikke været helt god til at kapere det nye mad, selv om jeg også har givet sveskemos, og i går aftes begyndte han at skrige. Sådan rigtigt skrige, med tårer og det hele. Det fortsatte det meste af aftenen, og natten med. Har man selv prøvet at ha forstoppelse, ved man hvor ondt det gør, og hvis man så er sådan en lille bitte størrelse, der ikke kan gøre andet end at krampe sig sammen. Av.
Der blev cyklet med benene, maseret med lun olie, kysset og krammet. Hans krop har fra før været lidt ramt, af vaccinen (dog har han ikke haft så høj feber som sidst), så lige pludselig ramlede hans verden.

Klokken fire i morges, var gode dyr rådne, og vi gav ham en mikrodosis laktulose. Det har her fem timer efter, givet lidt pote, og nu ligger han og hyggepludrer.

Hans mor, er godt træt, og om lidt blir’ Kjærsten vækket, så vi ka’ lave skiftehold. Mødregruppen er aflyst, så jeg tror resten af dagen skal gå meget langsomt og forhåbentlig med en del bleskift 😉 Hi hi.

8 comments
    1. Det går heldigvis bedre nu. Jeg havde også overvejet at vente, grundet hans eksem og høje risiko for allergi, men på den anden side er det nu at han er enormt interesseret, i hvad alle spiser og drikker, så det ville også være dumt ikke at gribe den.

      Det er kun smagsprøver han får, og en portion for ham, er max en halv deciliter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om