En gave der varmer

Jeg holder meget af levende lys, i den mørke tid. Det har jeg vist sagt før. Forrige søndag, den første søndag i advent, havde Kjærsten en pakke med hjem. Vi gir’ hinanden adventsgaver, og jeg elsker det. I pakken, var tre fine lysestager fra Kähler. Jeg har længe været forelsket i gulvvasen, men syns’ hverken jeg har plads eller råd til den, så lysestagerne i samme serie, bragte stor jubel.

De er tændt hver aften, og jeg nyder varmen fra flammerne.

4 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere