Mon jeg kommer til at savne..

Tag ikke fejl, jeg elsker at være på barsel. Der er dog visse ting ved at være på barsel, som jeg ikke kommer til at savne – eller gør jeg?

 • At drikke halvlunken eller kold kaffe.
 • At foretage de fleste sms’er og statusopdateringer, fra wc eller gående, for at spare tid.
 • At konstant have uglet hår, for det at sætte garvet, blir sparet sparet væk.
 • At aldrig helt kunne huske hvornår jeg sidst har været i bad.
 • Altid at have pletter på tøjet, fra enten mos, gylp, mælk eller tis…
 • At lejligheden ligner et bombet lokum, for hvis der endelig er tid fra baby, vil man hellere blogge eller læse dameblade.
 • At skulle ud i al slags vejr, for at trille tur med barnevogne (ok, den kommer jeg nok til at savne).
 • At trøsteshoppe på nettet, efter en hård dag med baby (kommer min bankrådgiver til at sætte pris på at jeg lader være med…).
 • Konstant at tænke på hvor meget baby har sovet, hvor lidt jeg har sovet, og hvordan får man baby til at sove.

Er der noget du bestemt ikke savner, fra dengang du var på barsel?

13 comments
 1. jeps….min mands bemærkning, når han kom hjem til et total bombet hjem :”Nå, har du hygget dig?”….jeg kunne have kvalt ham….men så havde vi jo aldrig fået Ditte 🙂

 2. Enig med Anne – jeg kommer i hvert fald ikke til at savne, at Fernández synes det er svært at forstå, at man ikke lige (altid ;-)) kan nå at rydde op, gøre rent, tømme opvasker, vaske tøj, hænge det op, stryge det OG lave aftensmad – og det på trods af, at han er er ved at få grå hår over et par timer alene med den lille fidus 😉

  Jeg har det som dig, når der lige er ro, skal der lades op, og det gør man jo altså ikke med huslige pligter.

  Mænd eller noget…

  1. Hi hi, ja, MÆND! :o)

   Kjærsten, er heldigvis ret overbærende, så det er vist mest mig der er træt af at her roder og er støvet. Madlavning er mit frirum (når jeg orker), og jeg nyder at stå og hakke og stege, mens Kjærsten tar’ Spunken.

   Huslige pligter, må vente, til tiden igen er til det 🙂

 3. Nu er det ca. 13½ år siden at jeg var på barsel, men kan tydeligt huske bekymringerne om Victors søvn og kost.

  Nu hvor han er teenager, kommer jeg til at savne ham i morgen, hvor vi skal i Tivoli, men han har valgt at blive hjemme sammen med en kammerat 😉

  1. Det kan jeg godt forstå, Anette. Når jeg bare ser på hvor hurtigt jeg synes Spunken er gået fra at være lille, til nu hvor han er en møfling, så kan jeg godt forstå at teenagertiden må være en underlig en, hvor man pludselig skal til at frigøre sig.

   Håber I får en dejlig tivolitur. Vi venter til en hverdag, tror jeg 🙂

 4. Jeg savner absolut ikke ansvaret… Når man er på barsel er man jo den voksne, der har overblik og styr på det hele. Nu nyder jeg at overlade Proppen og ansvaret til dagplejen, mens jeg har det sjovt på mit arbejde..

 5. Nyder at komme på arbejde om morgenen og sætte mig foran min computer, drikke en kop varm kaffe og have tid til at læse mails og tage hul på mine opgaver i fred og ro (for det meste).

  Savner bestemt ikke at sidde bænket ved spisebordet i flere timer om dagen for at give ungerne mad, savner bestemt heller ikke det evige bjerg af stofbleer, der enten skulle vaskes eller lægges sammen.

  Glæder mig til gengæld stadig til den dag, jeg ikke skal bekymre mig om hverken børnenes eller min nattesøvn (eller mangel på samme…).

  1. Jeg kan godt tænke mig at det må være et dejligt frirum, når ungerne er “parkeret” og man kan ta’ på arbejde.

   Indtil videre er babytid ved spisebordet, hyggeligt, men nu er det lissom også kun ét måltid han får…. Tænker når der er tre måltider og det løse, at det nok ikke er helt så hyggeligt mere 😀

   Søvn…suk. Hvornår stopper bekymringen, mon? 🙂 Når de flytter hjemmefra?

 6. Jeg savner faktisk overhovedet ikke at være på barsel. Ikke fordi det var forfærdeligt – slet ikke!! Jeg synes bare, at livet bliver bedre og bedre med sådan en lille størrelse. Så intet savn, men en glæde over, at jeg forhåbentlig skal opleve det hele igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Listeform

Er for træt til at blogge billeder af ferie-baby, så her er lidt lister istedet; Er glad for:…
Læs mere