Gæt engang hvor vi skal hen

“Til nattebal, til nattebal i ammeland…”

Helt nat er det ikke, men det er det nok næste gang jeg vågner.

Spunken er pms, eller også er han ved at få tænder. Nok det sidste, eller også har han fået en bums i undergummen…. Jeg er spændt på hvor slemt hans tandonde blir. Indtil videre er han bare teenagersur og tvær.

Nu sover han, og jeg vil sove med, inden jeg igen skal en tur til ammeland 😉

2 comments
  1. Hehehe! PMS! Og sjovt at du siger en bums i undergummen. Kan huske at min morfar efter kønsscanningen spurgte om vi nu var helt sikre på at det var en dreng. Jep, morfar, ellers har vores pige, godt nok noget der er utrolig hævet dernede 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om