I højeste beredskab

Hvad ville du pakke, hvis du skulle evakueres fra din lejlighed, grundet brand? Den udfordring, stod jeg overfor i dag, da jeg opdagede en masse brandbiler, nede i vores gård. Da jeg kiggede over på nummer fem, stod der røg ud af vinduerne. 
Kjærsten gik ud, og imens gav jeg Spunken tøj på, hentede kattetransportkassen, og tog min forlovelsesring på…. Det var lissom det jeg i øjeblikket, fandt vigtigst.
Heldigvis skulle vi ikke evakueres, men der kom flere og flere brandbiler, ambulancer og politi dernede. Det hele blev afspærret.

Nu viser det sig, at en person er omkommet, og jeg kan heldigvis ikke sætte ansigt på personen…. Det er frygteligt når det kommer så tæt på, og jeg tænker på de pårørende, som går en forfærdelig jul i møde.

Mens tankerne om branden, lettelsen over at være sluppet og kærligheden til familien, bobler i hovedet, bager jeg æbleskiver og laver mad.

Livet går videre.

9 comments
  1. Føj for pokker en oplevelse. Det er en af dem man godt kunne være foruden. 🙁

    Jeg ved ikke lige hvad jeg ville tage med ved en evarkuering ug over familien. Men måske min backup fra pc’en. 🙂 Godt i slap for turen.

    Velbekomme når I når dertil. 🙂

  2. Jeg siger, at jeg vil tage min harddisk med billederne, men hvem ved, hvad jeg gør,hvis jeg står i situationen? Jeg kender en, som endte i gården med en stegepande i hånden og intet andet.

  3. jeg tror at en oplevelse som denne (igen) ville få mig til at overveje at lave backup af billeder, musik og vigtige dokumenter i “skyen”.

    Hvad jeg ville gribe på vej ud af døren aner jeg ikke, men mon ikke kæreste, katte og mobilos er et godt bud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

En smule hjemve

Jeg har lige set en fantastisk udsendelse, om skuespillerinden Joanna Lumley’s rejse til nordlyset. Mormors baghave Der sad…
Læs mere