6 In jul/ mad

Æbleskiver og Prosecco

Adventsgaven fra Kjærsten, var en æbleskivepande, fra Le Creuset. Det skulle selvfølgelig meget hurtigt indvies, og Plummelummens bog, blev taget frem. En dej blev rørt, stillet til hvile og derefter gik det los. Smør i klatter, godt varm pande, sprutte sprutte, og vende med en gaffel. De første par skiver, blev lidt sjove, men efterhånden fik jeg tag på det, og 25 æbleskiver – med æblestykker i – blev lavet.


Efter dagens hændelser, åbnede vi en lille plaske Prosecco, og fejrede livet med bobler og æbleskiver. Vi var begge godt rystet, og jeg kan mærke at forskrækkelsen stadig sidder i min krop. Pyha, altså.

På onsdag kommer mødregruppen, og så tror jeg vist nok at æbleskivepanden skal i brug igen 🙂

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Vevika
  mandag 12. december 2011 at 12:19

  Mums. Både til champs og æbleskiver. Og sikke en heldig mødregruppe. På onsdag kommer min mødregruppe og der står den på massage 🙂

  • Reply
   Therese
   mandag 12. december 2011 at 12:42

   Massage, lyder heller ikke helt tosset 🙂

 • Reply
  Marianne's Mening
  mandag 12. december 2011 at 12:23

  Det lyder hyggeligt efter dagens begivenhed! Dejligt du skrev, der ikke er sket jer noget, for jeg ville have været bekymret, da jeg genkendte bygningen.

  Sådan en forskrækkelse kan sidde længe i kroppen, for det er pludselig så tæt på ens trygge base, ens hjem.

  Jeg gad godt have sådan en pande til hjemmelavet æbleskiver. Det er barndom 🙂

  • Reply
   Therese
   mandag 12. december 2011 at 12:43

   Ja, jeg tænkte at der nok var mange der kunne genkende det. Her er jo ret specielt her i “mumidalen”.

   Næste gang du kommer, laver jeg æbleskiver til dig – selv om det måske ikke længere er jul 🙂

 • Reply
  ohhhappy
  mandag 12. december 2011 at 12:29

  Mums, det ser godt ud… Min kæreste har også lige fået en æbleskivepande og jeg glæder mig til at den skal tages i brug. Skal bare lige have fundet den perfekte opskrift, tror jeg prøver Frk. Jensens…

  • Reply
   Therese
   mandag 12. december 2011 at 12:43

   Mums, du skal glæde dig 🙂

  Leave a Reply