Æbleskiver og Prosecco

Adventsgaven fra Kjærsten, var en æbleskivepande, fra Le Creuset. Det skulle selvfølgelig meget hurtigt indvies, og Plummelummens bog, blev taget frem. En dej blev rørt, stillet til hvile og derefter gik det los. Smør i klatter, godt varm pande, sprutte sprutte, og vende med en gaffel. De første par skiver, blev lidt sjove, men efterhånden fik jeg tag på det, og 25 æbleskiver – med æblestykker i – blev lavet.


Efter dagens hændelser, åbnede vi en lille plaske Prosecco, og fejrede livet med bobler og æbleskiver. Vi var begge godt rystet, og jeg kan mærke at forskrækkelsen stadig sidder i min krop. Pyha, altså.

På onsdag kommer mødregruppen, og så tror jeg vist nok at æbleskivepanden skal i brug igen 🙂

6 comments
 1. Det lyder hyggeligt efter dagens begivenhed! Dejligt du skrev, der ikke er sket jer noget, for jeg ville have været bekymret, da jeg genkendte bygningen.

  Sådan en forskrækkelse kan sidde længe i kroppen, for det er pludselig så tæt på ens trygge base, ens hjem.

  Jeg gad godt have sådan en pande til hjemmelavet æbleskiver. Det er barndom 🙂

  1. Ja, jeg tænkte at der nok var mange der kunne genkende det. Her er jo ret specielt her i “mumidalen”.

   Næste gang du kommer, laver jeg æbleskiver til dig – selv om det måske ikke længere er jul 🙂

 2. Mums, det ser godt ud… Min kæreste har også lige fået en æbleskivepande og jeg glæder mig til at den skal tages i brug. Skal bare lige have fundet den perfekte opskrift, tror jeg prøver Frk. Jensens…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Dagen før …

Så er træet pyntet, grøden står og simrer, ænderne i gadekæret er blevet fodret, julesangene er blevet skrålet,…
Læs mere