Den hippeste gren

Den hippeste gren, denne jul, må være lærkegrenen. I samtlige dameblade, og mange blogs, står den i vaser, er bundet som kranse, sat i dekorationer og meget andet.
Jeg har lagt lærkegrene og olivengrene, rundt om mit kalenderlys. Nogle “bambier”, pynter ved siden af, og så er den julesk*d slået. Der blev ikke rigtig tid til at lege med ler og gran i massevis, så det blev lidt alternativt i år.

Hvad er der af grønt, sammen med dit kalenderlys?

5 comments
  1. Ene… Det er min favorit, jeg hænger også altid en lille dusk på kugler og hvor jeg ellers kan komme til det 😉 Men oliven er nu også en rigtig god idé! Lærkekogler er jeg helt vild med, men jeg er ikke lige faldet over nogle lærketræer her i nærheden, så dem har jeg stadig tilgode…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Dagen før …

Så er træet pyntet, grøden står og simrer, ænderne i gadekæret er blevet fodret, julesangene er blevet skrålet,…
Læs mere

Før-juleri

Kransen hænger på døren, kalenderlys og adventskrans er klar. Nu må julen godt komme an. Man må sige…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Mandag

Det har været en travl weekend. Fredag smuttede jeg ned til mor. Vi skulle gøre klar til julemarkedet.…
Læs mere