Den hippeste gren - CopenhagenDaily
5 In jul

Den hippeste gren

Den hippeste gren, denne jul, må være lærkegrenen. I samtlige dameblade, og mange blogs, står den i vaser, er bundet som kranse, sat i dekorationer og meget andet.
Jeg har lagt lærkegrene og olivengrene, rundt om mit kalenderlys. Nogle “bambier”, pynter ved siden af, og så er den julesk*d slået. Der blev ikke rigtig tid til at lege med ler og gran i massevis, så det blev lidt alternativt i år.

Hvad er der af grønt, sammen med dit kalenderlys?

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Annette
  mandag 12. december 2011 at 19:48

  Intet grønt på min 🙂

 • Reply
  Judith
  mandag 12. december 2011 at 21:18

  og heller ikke min:-)

 • Reply
  Alice M
  tirsdag 13. december 2011 at 03:29

  Kun bladene på en mini julestjerne 😉

 • Reply
  Therese
  tirsdag 13. december 2011 at 16:33

  Det var ikke meget grønt 🙂 Men det behøves jo heller ikke. Der kan også være for meget gran, i december måned.

 • Reply
  Annette
  tirsdag 13. december 2011 at 23:04

  Ene… Det er min favorit, jeg hænger også altid en lille dusk på kugler og hvor jeg ellers kan komme til det 😉 Men oliven er nu også en rigtig god idé! Lærkekogler er jeg helt vild med, men jeg er ikke lige faldet over nogle lærketræer her i nærheden, så dem har jeg stadig tilgode…

 • Leave a Reply